Selecteer een pagina

Krijgt u al ledenkorting op de dynamische tarieven van NieuweStroom?

door | 12 april 2021

Steeds meer LTO-leden kiezen voor de dynamische tarieven van NieuweStroom. De prijzen voor stroom bewegen direct mee met de prijzen op de energiemarkt. Daardoor weet je precies waar je aan toe bent. Melkveehouder Lennard Lamberts neemt sinds een half jaar elektriciteit en gas af van NieuweStroom. Voor de elektriciteit betaalt hij tarieven die per uur kunnen veranderen. Volgens Lamberts levert de aanpak van NieuweStroom hem financieel voordeel op en veel duidelijkheid. Lamberts: ‘Bij een vast tarief betaal je uiteindelijk toch te veel. Deze energieleverancier werkt anders dan andere. Je betaalt voor elektriciteit een prijs die per uur kan wisselen. Die prijs is rechtstreeks gekoppeld aan de handelsbeurs, waar vraag en aanbod samenkomen. Daarbovenop komt een vaste minimale opslag per kWh. Ik vind dat een eerlijke en transparante benadering. En dat spreekt me aan’, zegt de melkveehouder. ‘Bovendien blijkt dat klanten van NieuweStroom door de koppeling aan de daghandelsbeurs de afgelopen jaren gemiddeld een zeer scherp elektriciteitstarief hebben betaald.’

Krijgt u korting?
Via LTO Ledenvoordeel krijgt u korting op het vaste opslagtarief. Zo profiteert u gegarandeerd. Dat geldt ook voor leden die al klant zijn bij NieuweStroom. Meldt u aan via onderstaand formulier:

Aanmeldformulier korting NieuweStroom

Gratis advies bij FrieslandCampina
Bent u leverancier bij FrieslandCampina? Dan maakt u kans op gratis advies op basis van een verbruiksanalyse. De eerste 100 aanmelders krijgen bij NieuweStroom en FrieslandCampina namelijk een gratis adviesgesprek t.w.v. 240,- (op=op). Met het advies over uw aansluitcapaciteit en verbruiksprofiel kunnen bijvoorbeeld te grote aansluitingen verkleind worden, wat scheelt in de kosten. U kunt aangeven in bovenstaand formulier dat u kans wilt maken op het gratis advies.

(Bent u al klant via LTO Ledenvoordeel bij NieuweStroom en wilt u ook kans maken op een gratis advies? Klik dan hier)

Dynamische tarieven