Selecteer een pagina

Kwaliteit en innovatie hoog in het vaandel bij Genap

door | 2 mei 2022

De folieconstructies van Genap worden geproduceerd in overeenstemming met de strengste kwaliteitsnormen. De opslagsystemen voldoen aan alle ISO, KOMO en KIWA-richtlijnen.

Zelf zeggen ze bij Genap: ‘Kwaliteit is een van onze kernwaarden en verweven in al onze afdelingen en processen. Niet voor niets begeven we ons in de voorhoede van de sector en leveren wij een voortdurende inspanning om onze producten te verbeteren. Om de kwaliteit van onze foliematerialen en lasverbindingen te controleren, beschikken we over een eigen laboratorium met een geconditioneerde ruimte voor onder meer trek- en pelproeven. De tests worden conform voorgeschreven normen uitgevoerd. De certificaten met bijbehorende beoordelingsrichtlijnen zijn opgesteld door Kiwa en worden jaarlijks getoetst.

Daarnaast controleren wij voortdurend de impact van ons handelen op mens en milieu. Vanuit onze missie ‘Het creëren van waterdichte oplossingen voor al onze klanten’ moeten onze oplossingen in folieconstructies waterdicht en duurzaam zijn tot wel 100 jaar. Om dit te bereiken, is kwaliteit een belangrijke kernwaarde binnen onze organisatie die in al onze afdelingen en bedrijfsprocessen is verweven.’

Een foliebassin of gaasmatsilo van Genap is eenvoudig en snel te monteren en te plaatsen volgens alle richtlijnen. Dit betekent dat de producten en bouwprocessen objectief zijn getoetst en goedgekeurd door onafhankelijke deskundigen. Met name voor mestopslag is dit essentieel voor het verkrijgen van de benodigde melding of vergunning. Het opslagsysteem is vaak binnen vier weken al te plaatsen, inclusief de aanvraag. De investering van deze permanente oplossing is zo meestal sneller terugverdiend dan gedacht.

Aarzel niet en breid je mestopslag snel en eenvoudig uit met een mestsilo of bassin, inclusief afdekking of drijfzeil en plaatsing volgens de gestelde normen. Genap produceert, levert, plaatst, onderhoudt en keurt mestsilo’s en bassins. Interesse? Maak een vrijblijvende afspraak. Speciaal voor LTO leden heeft Genap aantrekkelijke kortingen.

- 3%

Bespaar forse bedragen bij aanschaf mestsilo’s en afdekking

Lees verder

 

 

Mestsilo opslag