Selecteer een pagina

Krijgt uw paard voldoende voedingsstoffen binnen?

door | 10 april 2017

Een goed rantsoen is enorm belangrijk voor de gezondheid en de prestaties van uw paard(en). Ruwvoer is de basis van een goed rantsoen. Meten is weten! Een ruwvoeranalyse geeft aan hoeveel voedingstoffen een paard met het ruwvoer binnenkrijgt. Met de uitkomsten van de ruwvoeranalyse, in combinatie met de behoeftes van het paard, kan het krachtvoer optimaal worden afgestemd. Een uitgebalanceerd rantsoen draagt bij aan een gezond paard, betere prestaties en voeren op maat is beter voor uw portemonnee.
LTO Ledenvoordeel LTO leden ontvangen een aantrekkelijke korting op deze ruwvoeranalyse. Heeft u meer dan 20 paarden? Dan is deze ruwvoeranalyse gratis. U ontvangt van Subli een uitgebreid rapport met de voedingswaardes van het ruwvoer. Subli is een expert op het gebied van paardenvoer. Zij delen hun kennis graag door middel van deze analyse. Kijk voor meer informatie op www.ltoledenvoordeel.nl/ruwvoeranalyseGratis

Gratis ruwvoeranalyse vanaf 20 paarden

Lees verder

Naast deze ruwvoeranalyse, zijn er meer ledenvoordelen voor paardenhouders. Zo ontvangt u 20% ledenkorting wanneer u uw paardendekens wilt laten reinigen en 50% korting op een abonnement van vakblad De Hippische Ondernemer.