Selecteer een pagina

Komatsu-machines huren bij Boels Rental

door | 13 mei 2015


Boels Rental heef onlangs meer dan 400 graafmachines en wielladers gekocht bij Komatsu Europe. Deze worden inmiddels volop uitgeleverd en zijn ook voor LTO-leden beschikbaar via een van de vele Boels vestigingen in de buurt. En dat met mooie kortingen (20-30 procent) die LTO Ledenvoordeel met Boels Rental geregeld heeft.

Veel agrariërs maken gebruik van dit soort machines. In het piekseizoen wordt er veel gevergd van de machines. Wielladers zijn soms dag en nacht in touw met laden en lossen. Het is daarbij van belang dat de machine snel en wendbaar is. In drukke periodes worden daarom vaak machines gehuurd bij Boels Rental. Het werkt gemakkelijk. Roger Konings, specialist bij Boels, legt uit: ‘Even een telefoontje richting de vestiging in de buurt en de machine staat binnen no-time voor de deur. Altijd de nieuwste machine op het erf en de agrariër heeft er verder geen omkijken naar.’ Komatsu is een van ‘s werelds meest vooraanstaande fabrikanten. De Komatsu-machines zijn al jarenlang wereldwijd een begrip vanwege hun kracht, betrouwbaarheid, levensduur, zuinigheid, comfort en veiligheid.

25% ledenvoordeel

Leden die huren bij Boels krijgen 20 procent korting op het hele assortiment. Dat voordeel loopt op tot 25 procent voor drie categorieën gereedschap en machines waar de agrariër het meest gebruik van maakt. Om gebruik te maken van deze korting hoeven leden zich alleen maar van te voren te registreren via LTO Ledenvoordeel.

Klik hier voor meer informatie.

Materieel huren