Selecteer een pagina

Inkoopcollectief waterzuivering

door | 7 december 2017

De nieuwe, strengere wetgeving rondom water en emissie voor de bedekte teelt komt rap dichterbij. In 2018 geldt een verplichte zuivering voor restwaterstromen. Mobiele zuivering kan een goede oplossing zijn om aan de nieuwe verplichtingen te voldoen.

Vrijblijvend aanmelden voor inkoopcollectief waterzuivering
Afhankelijk van de hoeveelheid lozingswater, toekomststrategie en investeringsruimte kan mobiele zuivering een optie zijn om aan de nieuwe wetgeving te voldoen. Met name voor bedrijven met weinig lozingswater per week, een klein oppervlak of weinig investeringsruimte is mobiele zuivering een interessante oplossing. LTO Glaskracht organiseert samen met LTO Ledenvoordeel een inkoopcollectief voor leden met als doel een ledenvoordeel te behalen op de mobiele zuivering. Samen, met meerdere glastuinders, realiseren wij het beste aanbod in de markt voor u.

Vrijblijvend aanmelden

Benieuwd naar de uitkomst van het inkoopcollectief en het aanbod dat hieruit voortvloeit? Om met meerdere glastuinders tegelijk het beste aanbod in de markt te selecteren, is het belangrijk dat veel leden zich melden. Hoe meer leden zich melden voor de collectieve inkoop, hoe beter de onderhandelingspositie in de markt. Wilt u meedoen? Meld u dan snel aan een krijg uiterlijk 20 december het collectieve aanbod toegestuurd.

Vrijblijvend aanmelden, loont altijd

Lees meer over het inkoopcollectief