Selecteer een pagina

Hoe kan ik verduurzamen met ledenvoordeel?

door | 1 november 2022

Start met verduurzamen en profiteer van een groot aanbod producten en diensten met LTO Ledenvoordeel.

Leden van LTO Noord, ZLTO en LLTB profiteren direct van hun lidmaatschap bij LTO Ledenvoordeel. Door gezamenlijke in te kopen bedingen we betere voorwaarden op de aanschaf van producten en diensten voor het agrarische bedrijf. Daarnaast bieden wij hulp en advies voor, tijdens en na het aankoopproces.

Besparen met dynamische energietarieven

Liever geen hoge vaste tarieven? Bij NieuweStroom betaalt u de dynamische uur- of dagprijs voor stroom en gas. U beweegt dan mee met de markt en profiteert wanneer het kan. Het contract is per maand opzegbaar en LTO-leden krijgen korting op de opslag.
✔ Goede voorwaarden
✔ Eerlijke prijzen
✔ Per maand opzegbaar

Duurzaam stroom opwekken met zonnepanelen

Tenten Solar heeft al honderden zonnepanelen-installaties naar volle tevredenheid geïnstalleerd in de agrarische sector. U bent verzekerd van een zonnepanelen-installatie die aan de Scope 12 voldoet.
✔ Beste prijs-kwaliteitsverhouding
✔ Werkzaam door heel Nederland
✔ Ervaring in de agrarische sector

Zonnepanelen reinigen

De opbrengst van uw zonnepanelen kan behoorlijk dalen door het neerslaan van vuil zoals stof, ammoniak en vogelpoep. Laat daarom uw zonnepalen met regelmaat reinigen door een professional. Ebel SolarClean reinigt uw zonnepanelen vakkundig en voordelig.
✔ Snel meer opbrengst van uw zonnepanelen
✔ Perfecte en veilige reiniging
✔ De modernste apparatuur

Advies duurzame energie

Bij de oriëntatie en het installeren van voorzieningen voor hernieuwbare energie komt een hoop kijken. Full Power Support geeft u energieadvies op maat en voert uw subsidieaanvragen uit op basis van ‘no cure, no pay’.
✔ Werkzaam door heel Nederland
✔ Veel ervaring in de agrarische sector
✔ Ledenvoordeel op rendementanalyses

Met duurzame verlichting het optimale uit uw stal halen

Het Nederlandse bedrijf Agrilight is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van innovatieve verlichting voor stallen. Met duurzame ledverlichting en mogelijkheid tot volautomatische aansturing bespaart u op stroom.
✔ Gratis lichtplan en rendementsberekening op maat
✔ Verbeterde dierwelzijn
✔ Nederlands product

Energiebesparende maatwerkoplossingen

Door aanwezige restwarmte (bijv. van dieren) te hergebruiken in combinatie met een warmtepomp van Nibe bespaart u tot wel 75% op uw gasverbruik. R&R Systems is producent en leverancier van duurzame  energiesystemen waarmee agrarische ondernemingen veel energie kunnen besparen.
✔ Volledige garantie service en onderhoud
✔ Snelle terugverdientijden
✔ Vakmanschap, kennis en ervaring

CO2-gecompenseerd propaangas

Propaangas wordt in de agrarische sector veel gebruikt. OK Gas heeft een interessante deal voor alle agrariërs die lid zijn van LTO Ledenvoordeel voor zowel tanks als flessen.
✔ Scherpe collectieve tarieven
✔ Automatisch bevoorradingssysteem
✔ Gegarandeerde beschikbaarheid

Overal snel bijgeladen

Ondernemers met elektrische auto’s helpen we graag zo goed mogelijk op weg, daarom bieden we hen een voordelige laadpas aan. U kunt kiezen voor een laadpas van TotalEnergies of BP.
✔ Normaal, snel en ultrasnel laden
✔ 58.500 laadpunten in Nederland
✔ Alles op één factuur

Denk groen, tank blauw!

Wilt u ook starten met meer duurzame brandstof? Dan is Blauwe Diesel EN590 een uitstekende keus. Blauwe diesel is een groene dieselbrandstof die de beste technische kwaliteit combineert met de hoogste haalbare duurzaamheid.
✔ Beter voor het milieu
✔ Gecertificeerd volgens de EN590
✔ Geen voorrijkosten bij grote afname

 

Wij helpen u graag verder!

Bel gerust met onze adviseurs als u vragen heeft over verduurzamen op 088 – 888 67 77 of stuur een e-mail naar info@ltoledenvoordeel.nl.

Wij helpen u met vergelijken van contracten en geven u een onafhankelijk en vrijblijvend advies.
De energiehelpdesk is iedere werkdag bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur.

Energie