Selecteer een pagina

Gratis verzekeringscheck loont altijd

door | 16 januari 2019

De medewerkers van LTO Verzekeringen zijn sinds oktober vorig jaar actief om de aangeboden verzekeringscheck uit te voeren. Wat is een verzekeringscheck? Op verzoek kan een verenigingslid de (bedrijfs)polissen laten toetsen op juistheid van dekking, premie en verzekerde bedragen. Een op maat gemaakt advies voor uw bedrijf.
Aan de hand van het beknopte verslag worden verbeteringen voorgesteld, premies doorberekend en weet u precies waar u staat bij een schade. Tevens weet u of u niet teveel betaalt en waarom zaken niet of juist wél verzekerd zijn.

Deze verzekeringscheck is kosteloos voor de leden. Daar ligt het eerste voordeel. Een ander voordeel is de besparing die u op uw verzekeringen kunt realiseren. Een adviseur van LTO Verzekeringen zegt hier het volgende over: “los van het te behalen premievoordeel is het belangrijk dat mensen weer weten waar ze wel en niet voor verzekerd zijn. Wij laten een soort recept achter waarmee de leden hun polissen kunnen verbeteren. Daarnaast kunnen wij zelf een nieuw voorstel schrijven als daar dekkings- of premieverbetering mee te behalen is. Het voordeel in geld is een besparing van honderden tot zelfs duizenden euro’s. Vooral als de arbeidsongeschiktheidsverzekering in dit onderzoek betrokken wordt.”

Zomaar een voorbeeld hoe de vereniging haar leden (ook financieel) in een betere positie brengt dan de niet- leden. Wilt u ook een vrijblijvende bedrijfsverzekeringscheck: www.ltoverzekeringen.nl/verzekeringscheck