Selecteer een pagina

Genap neemt mestopslag en -afdekking over van Beutech Agro

door | 21 juni 2021

Onlangs heeft Beutech Agro een aantal bedrijfsactiviteiten overgedragen aan Genap, specialist in folieconstructies en -oplossingen.
Dit betreft met name de volgende onderdelen: mestopslag, afdekken, mixen, keuren en onderhoud. Door deze activiteiten over te dragen kan Beutech zich voortaan nog beter focussen op kernactiviteiten zoals de Phytobac en de Agrimaster, die gewoon bij Beutech blijven.

Mest, digestaat en biogas
Genap heeft veel ervaring in de agrarische sector. Al sinds 1951 staat ze bekend om haar folietoepassingen voor opslagsystemen en afdekkingen voor mest, digestaat en recenter ook biogas. De opslagsystemen zijn niet alleen geschikt voor mest maar ook voor het opslaan van water, slib en andere vloeistoffen. Genap werkt volgens het alles-in-1-concept. Dit houdt in dat u nergens naar hoeft om te kijken. De productie, het plaatsen, het keuren én het onderhoud van uw silo of bassin is geregeld. Het opslagsysteem wordt gebruiksklaar opgeleverd en u heeft één aanspreekpunt voor alle werkzaamheden, die volgens de KIWA beoordelingsrichtlijn BRL2342 worden uitgevoerd.

Korting voor LTO-leden
Via LTO Ledenvoordeel krijgen leden korting op o.a. drijvende afdekkingen, spankappen, folie bassins en silo’s van gaasmat, golfplaat of beton. Bestaande klanten van Beutech Agro zullen weinig van de overname merken: de contactpersonen blijven namelijk hetzelfde en dat geldt ook voor de goede service.

 Ik wil meer weten over dit product

Mestsilo opslag