Selecteer een pagina

Gemiddeld ontvangt u €350 terug na dakrenovatie

door | 6 december 2018

Leden van LTO die hun dak gaan renoveren, kunnen hiervoor geld terugkrijgen via LTO Ledenvoordeel. Met deze cashbackactie op dakmateriaal krijgen ze 35 cent per vierkante meter teruggestort. Dat kan al snel oplopen tot gemiddeld 350 euro.
Het renoveren van daken is duur. Daarom biedt LTO Ledenvoordeel haar leden dit extraatje in de vorm van een cashback-actie. Als ondernemers hieraan willen deelnemen, hoeft er slechts aan twee voorwaarden te worden voldaan:

  • De leden kiezen via hun aannemer voor bouwmateriaal van Eternit;
  • Er wordt gebruikgemaakt van de Ecolor golfplaten.

De Ecolor-golfplaten van Eternit zijn profieldakplaten van vezelcement. Omdat ze geen metaal bevatten roesten ze niet. Ze zijn geschikt voor alle daken met een minimale hellingshoek van 15 graden. De actie waarmee LTO-leden 35 cent per vierkante meter kunnen terugkrijgen, staat los van de aannemer die ze inschakelen. De onderhandelingen over de renovatie van hun dak doen ze dus zelf. Wilt u hiervan profiteren? Dan hoeft u LTO Ledenvoordeel alleen maar te laten weten dat u uw dak gaat renoveren. Dat kan via de website van LTO Ledenvoordeel of (088) 8886777.

€0,35 per m2

€0,35 per m2 retour na aanschaf golfplaten of isolatieplaten.

Lees verder