Geen vaste maandelijkse kosten met de Waterson Pick Up Service!

door | 13 december 2018

Waterson – partner van LTO Ledenvoordeel op het gebied van mobiele waterzuivering – heeft de `Waterson Pick Up Service` gelanceerd. Hoewel de wet officieel pas sinds 1 januari 2018 van kracht is, is Waterson inmiddels al drie jaar actief binnen de glastuinbouwsector.

“We stellen ons altijd proactief op naar de kwekers. Anderhalf jaar geleden dachten wij een mooie ontzorgende dienstverlening te hebben neergezet voor kwekers: het Membership. De praktijk bleek toch anders”, zegt Michael Sonneveld van Waterson. “Veel kwekers ondernemen geen actie gezien de dure investeringen op het gebied van zuivering of vanwege de vaste maandelijkse kosten bij een aanbieder van mobiele zuivering. Daarnaast blijkt in de praktijk dat een groot deel van de bedrijven aangesloten is bij een collectief. Voorlopig hebben zij hierdoor nog uitstel verkregen”.

Toch is het van groot belang dat de waterkwaliteit verbeterd wordt. Voor het behoud van het middelenpakket hebben we ons daarom ingespannen om een nieuwe dienstverlening te realiseren: de Pick Up Service. Voor Waterson waren een aantal pijlers belangrijk bij het realiseren van de nieuwe dienst:

  • Geen vaste kosten per maand
  • Flexibele en laagdrempelige oplossing
  • Ook op afroep mogelijk
  • Volledig ontzorgen

Na gesprekken met de gemeente en omgevingsdienst Haaglanden heeft Waterson alle vergunningen op orde om het afvalwater op te halen en op locatie bij Waterson te verwerken. De complete set benodigde documenten voor wet- en regelgeving krijgt de klant van ons digitaal. Een ideale oplossing voor de kleine waterstromen.

Daarnaast is afvalwaterbehandeling op aanvraag een goede oplossing voor kwekers met incidentele behoefte aan waterzuivering. Geef uw interesse wij nemen contact met u op! Geen maandelijkse kosten, maar een goede laagdrempelige manier om volgens de regels van de wet het afvalwater te behandelen.

Neem contact met mij op over Waterzuivering en de mogelijkheiden

ntb

Collectief voordeel op mobiele waterzuivering.

Lees verder