Selecteer een pagina

Eerlijk printen, is voordelig printen

door | 2 maart 2018

Tegenwoordig gaat bijna alles digitaal. Alles is online af te handelen. Toch stellen veel boeren en tuinders een papieren versie op prijs. Soms is het gewoon nodig om pagina’s te printen. Om fysiek op te slaan of om te versturen in plaats van te mailen. Dit kan nu flink voordeliger dankzij LTO Ledenvoordeel. 

[lto_icon_link icon=”chevron-right” href=”/printing” color=”dark-blue” categorie=”bericht” actie=”product” label=”iconlink_inleiding”]Bekijk het aanbod van Printing Services[/lto_icon_link]

Heeft u uw printer regelmatig nodig? Dan kunnen de kosten hiervan ongemerkt aardig oplopen. Het kan dan handig zijn om te kijken of u kosten kunt besparen. Er zijn wellicht zelfs mogelijkheden waar u nooit aan heeft gedacht.

1. Alleen betalen voor de toner / inkt die u verbruikt

Het concept van Lyreco is uniek. Omdat te begrijpen is het goed om te realiseren hoe printing oplossingen nu in rekening worden gebracht:

Betaalt u nu per print en kunt u ook kleurenprints maken? Dan heeft u vaak ongemerkt meer te dure kleurenprintjes gemaakt dan gedacht. Kleurenprints zijn in de regel duurder. Maar wat vaak over het hoofd wordt gezien, is dat een tekstdocument met bijvoorbeeld de bekende blauwe weblinks ook aangemerkt wordt als een kleurenprint. Zonder dat u het door heeft, betaalt u hier dus evenveel voor als een fotoprint. Dit geldt ook voor grijswaarden. Een kleurenprint kost al snel 3 cent per print en een zwart-witprint kost minder dan 1 cent. De kosten lopen dan al gauw in de papieren.

Bij de totaaloplossingvariant die Lyreco Print Services biedt, betaalt u alleen voor het verbruikte toner / inkt van het gebruikte kleur. En dat is in de praktijk flink voordeliger, maar dus ook eerlijker. Besparingen tot wel 70% zijn geen uitzondering.

2. Geen gedoe met goede hardware

Met printen wil je bovenal geen gedoe hebben. Administratieve werkzaamheden kosten al genoeg tijd. Het moet gewoon werken, altijd! Of u nu al een printer heeft, of toe bent aan een nieuw systeem. Om kosten en tijd te besparen heeft LTO Ledenvoordeel zeer aantrekkelijke prijsafspraken gemaakt over printerhardware van Kyocera met Lyreco Print Services. Hiermee haalt u kwalitatief goede hardware in huis tegen een scherpe groothandelsprijs.

3. Complete bestelling

Alle kantoorartikelen bij verschillende bedrijven kopen is onhandig en is vaak ook kostbaar. Bestel toners, cartridges, papier, orders, etiketten, nietjes en allerhande kantoorwaren mee. Naast de hardware krijgt u ook op deze producten een ledenvoordeel. Dit geldt ook op de grootverpakkingen Cup-a-Soup, suikerklontjes, werkhandschoenen en nog ruim 10.000 andere producten.

[lto_icon_link icon=”chevron-right” href=”/printing” color=”dark-blue” categorie=”bericht” actie=”product” label=”iconlink_onder”]Bekijk het aanbod van Printing Services[/lto_icon_link]

PRINTING SERVICES
Om op de printkosten te besparen, introduceert LTO Ledenvoordeel voor alle LTO-leden een uniek aanbod samen met Lyreco Print Services. Wilt u weten wat u kunt besparen op uw printkosten? Dan vertelt een adviseur van Lyreco Print Services u graag meer. Na uw wensen goed geïnventariseerd te hebben, krijgt u een aantrekkelijk voorstel.

[lto_icon_link icon=”chevron-right” href=”/printing” color=”black” categorie=”bericht” actie=”product” label=”iconlink_side”]Meer informatie

[/lto_icon_link]


-30%

Besparen op kleurenprint, uitstekende hardware en alle printerbenodigdheden met ledenkorting

Lees verder

Nieuws