Selecteer een pagina

Coulanceregeling stopt definitief

door | 7 april 2021

De coulanceregeling waardoor ondernemers langer de tijd hebben om de verplichte punten te behalen voor hun spuitlicentie wordt niet meer verlengd. De grote diversiteit aan mogelijkheden, het gering aantal signalen van de kennisaanbieders en de stijging van ontbrekende deelnames per te verlengen licentie, maken dat de coulance periode niet uitgebreid wordt.

Daarmee is 30 april a.s. de laatste dag van de coulanceregeling. Licenties welke zijn verlopen in de periode 16 maart 2020 tot 1 mei 2021 en niet voldoende bijeenkomsten hebben gevolgd, zullen dan definitief verlopen. Voor a deze licenties geldt dat mensen tot uiterlijk 1 mei 2021 de tijd krijgen om hun ontbrekende kennisbijeenkomsten te volgen. Wanneer er voldoende kennisbijeenkomsten zijn gevolgd, wordt de licentie verlengd met ingang van de einddatum van de bestaande licentie.

Met de innovatie en diversiteit aan kennisbijeenkomsten: volledig online, webinars en bijeenkomsten zijn er voldoende middelen om een spuitlicentie te halen volgens de instanties. Als LTO-lid krijgt u 5 tot 10% korting op het online lesmateriaal van Spuitlicentie.nl. Kijk voor meer informatie op www.ltoledenvoordeel.nl/spuitlicentie.

 

 

 

Spuitlicentie