Selecteer een pagina

Constant in beweging blijven

door | 14 juni 2018

LTO Ledenvoordeel is constant in beweging; als we een mooi voordeel voor u hebben behaald, betekent dat zeker niet dat we klaar zijn en de zaak verder laten rusten. Koffie is daarvan een perfect voorbeeld. Tot voor kort kon er via LTO Ledenvoordeel alleen gebruik worden gemaakt van de diensten van koffieleverancier Pelican Rouge. Inmiddels zijn daar twee kwaliteitskoffiemerken aan toegevoegd: miofino (van Selecta) en Lavazza.

Voor ieder wat wils

Koffie op de werkvloer is essentieel. Ieder bedrijf heeft zijn eigen specifieke behoefte. Waar de één snel en gemakkelijk wil genieten van een kop koffie, wil de ander variatie met perfecte kwaliteit. Er zijn zelfs leden die een complete horecagelegenheid naast hun bedrijf hebben. LTO Ledenvoordeel zorgt voor een totaalaanbod en houdt leveranciers scherp als het gaat om de ideale prijs-kwaliteitverhouding.

U kunt hier meer lezen over deze nieuwe koffievoordelen.

Ontwikkelingen

Het vernieuwde aanbod van koffie is een goed voorbeeld van hoe LTO Ledenvoordeel werkt. Onze kwaliteitseisen blijven verschuiven en onze zoektocht naar variëteit gaat altijd door, om zo goed mogelijk te voldoen aan ieders specifieke wensen, met als hoofddoel: het maximale uit onze regelingen halen. We willen u optimaal laten profiteren van uw ledenvoordeel.

Kortom: achter de schermen zijn we continu bezig om te kijken hoe we onze bestaande regelingen kunnen uitbreiden of verbeteren in uw voordeel. Ons aanbod is dan ook steeds in ontwikkeling.

Wij vragen om uw mening

Als inkooporganisatie staan wij in dienst van onze leden. Zitten we op de goede weg, of moeten we andere afslagen nemen? Dat kunnen we alleen maar weten door het u te vragen. We hebben dus uw hulp nodig, om u te kunnen blijven verzekeren van de beste voordelen.

Daarom gaan we nog actiever inzetten op het verkrijgen van terugkoppeling. We zullen u vaker vragen naar uw ervaring en we hopen dat u niet schroomt ons te benaderen, wanneer u zelf vragen of tips heeft. Wat u nodig heeft, is wat ons drijft.

Arnout Goeman Manager LTO Ledenvoordeel

Vragen, opmerkingen of tips? laat het ons weten!
t: 088 888 6777
e: info@ltoledenvoordeel.nl

Nieuws