Selecteer een pagina

LTO-leden krijgen meer!

Profiteer van de extra's via het LTO Zorgcollectief

Als LTO-lid krijgt u korting op uw zorgverzekering en ontvangt u bovendien diverse extra’s in de aanvullende pakketten. U heeft in 2024 keuze uit een aanbod van vijf vooraanstaande verzekeraars: VGZ, CZ, Zilveren Kruis, Univé en De Friesland.

Vergelijk zorgverzekeringen voor korting

Waar moet u als agrarische ondernemer rekening mee houden als u overstapt op een (nieuwe) zorgverzekering? Vergelijk de zorgverzekeringen van het LTO Zorgcollectief voor korting en extra aanvullende pakketten.

Bij CZ ontvangt u 15% korting op de collectieve aanvullende en 10% op tandartsverzekeringen*.

U krijgt meer dan 20 extra’s om fit en gezond te blijven, zoals een preventie-tegoed van minimaal € 150 bij alle collectieve aanvullende verzekeringen, toegang tot diensten zoals een jaarlijkse HealthCheck en wachtlijstbemiddeling.

De LTO collectiviteitscode voor CZ is:
004857712

Bent u al verzekerd bij CZ?
Ga dan naar Mijn CZ om de code door te geven.

Bij De Friesland ontvangt u 12,5% korting op de collectieve aanvullende verzekering* en op de collectieve tandartsverzekering*.

De collectieve korting geldt ook voor thuiswonende gezinsleden. Daarnaast profiteert u als collectief verzekerde van veel voordeel en gezonde extra’s. Zoals een gratis vitaliteitscheck, online trainingen en workshops voor mentale fitheid.

De LTO collectiviteitscode voor De Friesland is:
204126800

Bent u al verzekerd bij De Friesland?
Ga dan naar Mijn De Friesland om de code door te geven.

Bij Univé ontvangt u 10% korting op de collectieve aanvullende verzekeringen*.

Naast het voordelige aanvullende pakket kunt u een ruime tandartsverzekering voor u en uw gezin afsluiten en kunt uw pakket uitbreiden met een uniek Zorg Pech Pakket voor onverwachte kosten.

De LTO collectiviteitscode voor Univé is:
10608

Bent u al verzekerd bij Univé?
Ga naar Mijn Univé om de code door te geven.

Bij VGZ ontvangt u 15% korting op de collectieve aanvullende verzekering* en 10% korting op de collectieve tandartsverzekering*.

U ontvangt ruime vergoedingen en vele extra’s op het gebied van een gezonde leefstijl bij de aanvullende pakketten. Bijvoorbeeld extra fysiotherapie, extra preventiebudget of een openup dekking voor psychologische hulp.

De LTO collectiviteitscode voor VGZ is:
87720870

Bent u al verzekerd bij VGZ?
Ga dan naar Mijn VGZ om de code door te geven.

Bij Zilveren Kruis ontvangt u 15% korting op de collectieve aanvullende én tandartsverzekeringen*.

Als u een collectieve aanvullende verzekering kiest krijgt u ook extra’s zoals extra fysiotherapie (en tot 2 ongebruikte fysiotherapie behandelingen uit 2023 meenemen) en extra budget in je Gezond en Fitbundel.

De LTO collectiviteitscode voor Zilveren Kruis is:
207082061

Bent u al verzekerd bij Zilveren Kruis?
Ga naar Mijn Zilveren Kruis om de code door te geven.

*De korting wordt berekend over collectieve aanvullende en tandartspolissen. Deze hebben andere voorwaarden en prijs dan de aanvullende en tandartspolissen van individueel verzekerden.

Nieuws over zorgverzekeringen

Zó zit dat met fysiotherapie

Zó zit dat met fysiotherapie

De premies en pakketten van de Nederlandse zorgverzekeringen zijn bekend en december is dé overstapmaand. Binnen het LTO Zorgcollectief zijn er voor komend jaar nieuwe afspraken gemaakt over korting op aanvullende verzekeringen bij CZ, Univé, De Friesland, VGZ en...

Lees meer
LTO Ledenvoordeel treedt niet op als tussenpersoon voor verzekeringen en mag daarom - volgens de wet financieel toezicht - geen advies geven over verzekeringsproducten. Laat u altijd adviseren door een erkend tussenpersoon.