Selecteer een pagina

Boels: Top 10 meest gehuurde artikelen van LTO-leden

door | 21 januari 2015

Huren van materieel wordt steeds vaker gedaan. Wanneer u machines en gereedschap weinig gebruikt is huren een stuk voordeliger dan kopen. Vooral bij verbouwingen en renovaties is goed gereedschap een must. Wie huurt krijgt goed gereedschap en materieel tegen een scherpe prijs.

Maar wat huren de leden van LTO het meest bij Boels Rental?
Wij zetten de tien populairste verhuurcategorieën op een rijtje:

Verhuur top 10

1. Hoogwerkers Als er wat op grote hoogte moet worden aangepast dan huren boeren en tuinders graag een hoogwerker. Daarmee werk je toch een stuk veiliger en sneller. Het is dan ook niet gek dat dit product op eenzame hoogte op de eerste plaats van de top 10 staat.

2. Energie & Verlichting In deze categorie werd veel gekozen voor stroomaggregaten. Het werk moet natuurlijk wel door kunnen gaan.

3. Grondverzet Waaronder shovels in allerlei soorten en maten.

4. BioBox Noem dit mobiele toilet geen Dixi bij Boels…

5. Steigers & Trappen Onontbeerlijk bij schilderwerk.

6. Steen- & Betonwerken Waaronder veel freesmachines en betonmolens. Voor opruwen, schuren, slijpen en strippen.

7. Boren & Breken Komt je eigen Bosch Groen er niet doorheen? Geen nood! Je kan altijd nog een professioneel exemplaar huren bij Boels.

8. Tuin & Park Grasmaaiers, bosmaaiers enzovoorts.

9. Reinigen Zoals extra krachtige hogedrukspuiten voor de voorjaarsschoonmaak.

10. Installatietechniek Leidingwerk vervangen? Dan heb je allerlei apparatuur nodig die je zelf waarschijnlijk niet in je werkplaats hebt staan. Denk aan bevriezingssets en afpers apparatuur.

Interessante korting

Leden krijgen 25% korting op drie categorieën naar keuze. Daarnaast nog 20% op overige categorieën. Het is wel nodig om je vooraf te registreren bij Boels via LTO Ledenvoordeel, zodat de korting aan een klantnummer gekoppeld kan worden.

Materieel huren