Selecteer een pagina

Bodemprijzen energie en diesel bijna bereikt

door | 14 april 2020

De energieprijzen gaan binnenkort waarschijnlijk weer stijgen, dus profiteer ervan zolang het nog kan.

Minder olieproductie
Door de coronacrisis is de vraag naar olie gedaald en door de prijzenoorlog tussen Rusland en OPEC-leider Saoedi-Arabië daalde de prijs nog verder. Nu hopen verschillende olielanden de prijzen weer omhoog te krijgen door productievermindering. De VS en Mexico hebben zich aangesloten bij het akkoord dat de OPEC afgelopen weekend met Rusland heeft gesloten over de olieproductie.

Begin dit jaar kostte een vat olie nog 70 dollar en vlak voor de coronacrisis stond de olieprijs nog op 50 dollar per vat. In de crisis werd dat 21 dollar, inmiddels staat een vat op 32 dollar. Nu is er afgesproken dat ze 10 procent minder olie gaan produceren. In mei en juni wordt de productie beperkt met 9,7 miljoen vaten per dag.

Maak nu gebruik van de gunstige prijzen voor diesel en energie
Als de productie vermindert gaan ook de prijzen weer omhoog. Dat betekent dat de huidige lage prijzen voor brandstof en energie binnenkort waarschijnlijk weer zullen stijgen en dat de kans dat de prijzen nog verder gaan dalen in elk geval heel klein is. Daarom is het nú een goed moment om een langer lopend energiecontract voor gas en of stroom af te sluiten of om je dieseltank te laten vullen tegen een heel voordelige dagprijs. Kijk op deze pagina wat de diesel en energieprijzen vandaag doen.

Wie kan overstappen op een voordelig energiecontract?
Kunt u vóór 1 april 2021 overstappen of heeft u een variabel contract? Vraag dan een vrijblijvend voorstel aan voor collectieve tarieven. LTO Ledenvoordeel heeft namelijk voor alle LTO-leden goede afspraken gemaakt met verschillende energieleveranciers zoals Greenchoice en Profito. Meer advies nodig? Neem dan contact op met een van onze energieadviseurs.

Ik wil een vrijblijvend voorstel

Elk moment profiteren van lage prijzen?
Vooral als u zelf kunt bepalen wanneer u veel of weinig energie gebruikt zijn dynamische prijzen van NieuweStroom ideaal. Zeker nu de prijzen zo laag zijn. Soms zelfs negatief.

Ik wil meer weten

Wilt u voordelig diesel Bestellen?
Maak gebruik van de lage brandstofprijzen en bestel uw diesel zeer voordelig en gemakkelijk online of telefonisch. U koopt dieselolie gezamenlijk in met duizenden andere LTO-leden, waardoor u de beste voorwaarden heeft. De diesel die u vóór 12.00 uur bestelt heeft u de volgende dag in huis.

Ik wil meer weten

 

 

Energie