Selecteer een pagina

Bescherm de continuïteit van uw bedrijf met de Agro-AOV

door | 2 juli 2021

Als boer of tuinder weet u dat een ongeluk in een klein hoekje zit met mogelijk grote gevolgen voor de continuïteit van uw bedrijf. Want hoe en wie zorgt ervoor dat het werk doordraait als u voor korte of lange tijd arbeidsongeschikt raakt? Dat vraagt om een passende verzekering; passend bij uw bedrijfsvoering in de agrarische sector. Hiermee beschermt u de continuïteit van uw bedrijf en uw inkomen. Een arbeidsongeschiktheidsverzekeringen (AOV) biedt hiervoor de oplossing, maar een standaard AOV is niet afgestemd op de agrarische sector. LTO Verzekeringen heeft hiervoor de Agro-AOV ontwikkeld, speciaal voor agrarische ondernemers. De Agro-AOV sluit naadloos aan op de reductieregeling die ervoor zorgt dat u bij ziekte of arbeidsongeschiktheid verzekerd bent van professionele hulp.

Gekwalificeerde bedrijfsverzorgers houden uw bedrijf draaiend
Wanneer u ziek of arbeidsongeschikt bent, zorgt de reductieregeling ervoor dat een gekwalificeerde bedrijfsverzorger uw bedrijf draaiende houdt. De bedrijfsverzorgers hebben ervaring in de verschillende agrarische sectoren. Ze weten waar ze het over hebben, spreken uw taal, zijn goed geschoold en kunnen, indien nodig, direct bij u aan de slag.

Wat maakt de Agro-AOV nog meer zo uniek?

  • De Agro-AOV kent geen inkomenstoets bij schade wanneer u periodiek de inkomensgegevens aanlevert.
  • Tot een verzekerd bedrag van € 30.000,-, geen standaard uitgebreide inkomenstoets.
  • Een aantrekkelijke aanvangskorting in de eerste drie jaar op de AOV premie: 30% korting in het eerste jaar, 20% in het tweede jaar en 10% in het derde jaar.
  • De Agro-AOV voldoet aan de sterke wens in de sector om te kunnen verzekeren tot een eindleeftijd van 67 jaar in plaats van tot 60 jaar.
  • Bij het vaststellen van de mate van arbeidsongeschiktheid wordt gekeken naar het door u verzekerde beroep.
  • Geen opslag voor termijnbetaling.
  • Elk jaar kan gebruik gemaakt worden van het optierecht tot vijf jaar voor het bereiken van de gekozen eindleeftijd. Hierbij kunt u uw verzekerde bedragen met maximaal 10% verhogen of verlagen zonder uitgebreide medische waarborgen.
  • Medewerkers van LTO Verzekeringen hebben kennis van werkzaamheden in een agrarische omgeving en kunnen zich goed inleven in de bedrijfs- en gezinssituatie van zelfstandig ondernemers.
  • Gratis preventieve, arbeidsdeskundige hulp en ondersteuning bij re-integratie.
  • Mogelijkheid om aanvullende ongevallendekking af te sluiten.

LTO Verzekeringen geeft u graag geheel vrijblijvend en onafhankelijk advies over uw arbeidsongeschiktheidsverzekering. Wij zijn daarbij in staat een alternatief te bieden en kunnen toetsen of de omstandigheden zodanig veranderd zijn dat een andere invulling op z’n plaats is. Eventueel in combinatie met aanvullende (agrarische) bedrijfsverzekeringen. Wilt u een vergelijkbare offerte op basis van uw huidige dekking of een vrijblijvende offerte ontvangen, maak dan gebruik van onze AOV-check via:

Naar LTO Verzekeringen

Verzekeringen