Selecteer een pagina

Veel animo voor subsidie woonhuisisolatie

door | 13 februari 2017

Van het budget van 35,7 miljoen euro in de eerste ronde van de subsidieregeling Energiebesparing eigen huis is al meer dan tweederde aangevraagd. De regeling die per 15 september is opengesteld, is opgedeeld in rondes. Deze eerste ronde loopt tot 1 januari 2018.
De regeling Energiebesparing eigen huis is zo populair omdat bij het laten uitvoeren van tenminste twee isolatiemaatregelen, er ruim 20 procent subsidie verkrijgbaar is. Bij bijvoorbeeld de combinatie van vloerisolatie en spouwmuurisolatie, kan bij een gemiddelde woning zo’n 800 euro subsidie verkregen worden. Daarnaast zorgt deze combinatie bij een gemiddelde woning jaarlijks voor een besparing van 800 euro.

Gezien de grote belangstelling voor de subsidieregeling Energiebesparing eigen huis, raadt LTO Ledenvoordeel u aan er snel bij te zijn. De maatregelen die in aanmerking komen, zijn:

  • spouwmuurisolatie: 5 euro subsidie
  • gevelisolatie: 30 euro subsidie
  • dakisolatie: 20 euro subsidie
  • vloerisolatie: 5 euro subsidie
  • bodemisolatie: 4 euro subsidie
  • hoogrendementsglas: 35 euro subsidie bij HR++ en 45 euro subsidie bij Triple glas.

De subsidiebedragen zijn alle per vierkante meter. Bent u benieuwd hoe de subsidie precies werkt en wat u kunt besparen met isolatie kijkt u dan op www.rvo.nl/subsidies-regelingen/subsidie-energiebesparing-eigen-huis.

Extra korting voor leden

Bovenop de subsidie en de kosten die u jaarlijks bespaart, krijgen leden van LTO ook nog eens tien procent korting op de factuurkosten. Deze korting geldt niet alleen bij isolatie van uw woning door LTO Ledenvoordeel-partner Regio Isolatie, maar ook bij het isoleren van uw stal, bewaarplaats, tank of koelcel door Hallen en Stallen Isolatie. Kijk voor meer informatie over het aanbod voor LTO leden op www.ltoledenvoordeel.nl/isolatie.

[image source_type=”attachment_id” source_value=”14479″ width=”230″ link=”/isolatie/” quality=”100″]

10% korting Isolatie