Selecteer een pagina

Actie tankslag nieuwe stijl

door | 16 juni 2021

Voor veel leden is Actie Tankslag een bekend begrip. Het is al ruim 12 jaar een vast onderdeel in het LTO Ledenvoordeel pakket. Met deze actie helpen wij boeren en tuinders met het saneren van oude dieselolietanks en aanschaffen van een eventuele nieuwe tank. De onderhandeling met de leveranciers heeft ervoor gezorgd dat LTO-leden een zo laag mogelijke prijs betalen en voldoen aan de eisen van de overheid.

Nieuwe Tanks
In de afgelopen jaren zijn er ruim 3.500 nieuwe gecertificeerde olietanks geplaatst bij agrariërs met LTO Ledenvoordeel. In 2015, toen de nieuwe milieu- en veiligheidsvoorschriften voor bovengrondse dieselolietanks ingingen, plaatste installatiebedrijf Hamer iedere week wel 15 nieuwe tanks.

De afgelopen periode is de interesse voor het plaatsen van een nieuwe tank aanzienlijk afgenomen. Om die reden hebben we besloten om het aanbieden van nieuwe olietanks te beëindigingen.

Sanering
Ons aanbod voor het saneren van dieselolietanks blijft wel bestaan. Samen met Wubben Noord regelen wij de volledige sanering voor u. Via onze website kunt u de opdracht geven voor de sanering. Dan gaat onze leverancier aan de slag om de sanering voor u in te plannen. Dit duurt ongeveer tussen de 4 à 6 weken. Wanneer de tank is gesaneerd, ontvangt u een saneringscertificaat waarmee u kunt aantonen dat u aan de eisen voldoet. Deze worden ook naar uw gemeente toegezonden om hen op de hoogte te stellen van de sanering.

Benieuwd naar wat Actie Tankslag voor u kan betekenen? Kijk voor meer informatie op https://www.ltoledenvoordeel.nl/mobiliteit/actie-tankslag/

Transport en materieel