Het is voor werkgevers in de land- en tuinbouw steeds lastiger om goed gemotiveerd personeel te werven. Seasonalwork.NL helpt met het plaatsen van vacatures en het vinden van zowel tijdelijke als vaste buitenlandse arbeidskrachten. ‘We adviseren werkgevers om breder te zoeken dan alleen in Polen.’

Lees verder

Of u nu op zoek bent naar een heftruck, pallettruck, stapelaar of reachtruck, via LTO Ledenvoordeel kunt u besparen op de aanschaf van nieuwe en tweedehands trucks. Hiermee bespaart u tot € 1.500 op een nieuwe heftruck en € 150 op een elektrische pallettruck.

Lees verder

Als marketing & communicatie medewerker ben je mede verantwoordelijk voor de marketing- en communicatie activiteiten van LTO Ledenvoordeel. In deze organiserende, ondersteunende en uitvoerende functie bepaal je mede het imago van de organisatie en zorg je voor verdere groei van deelname.

LTO Ledenvoordeel werkt met meer dan 60 bedrijven (partners) samen, om de leden van LTO te voorzien van diverse voordelen. In samenspraak met partners en directe collega’s werk je acties uit en zorg je voor de uitvoering hiervan. Door effectieve inzet van diverse communicatiemiddelen zowel online als in print zorg je voor groei van deelname.

Lees verder