Selecteer een pagina

T-Rijbewijs & code 95

Wilt u zelf, uw zoon of dochter of een van uw medewerkers een trekkerrijbewijs halen? Of bent u geïnteresseerd in het behalen van uw code 95? Regel deze dan met ledenkorting bij u in de buurt. Op zowel theorie als praktijklessen kunt u behoorlijk wat besparen. LTO Ledenvoordeel werkt samen met Transportopleider.nl. Vraag een vrijblijvende offerte aan via onderstaande knop.

Korting op t-rijbewijs & code 95

N

Kortingen op zowel theorie als praktijk

Locaties door het hele land

Online leeromgeving voor cursisten

Zorgvuldig vergeleken

‘LTO Ledenvoordeel heeft diverse aanbieders van trekkeropleidingen met elkaar vergeleken. Hierbij hebben we goed gekeken naar de prijs, service en kwaliteit van de opleider. Maar ook naar een partij die leden door het hele land van een scherp aanbod kan voorzien. Op basis van ons uitgebreide selectieproces komt Transportopleider.nl als beste uit de bus als het gaat om dekking, betrouwbaarheid en prijs.’

Arnout Goeman, LTO Ledenvoordeel

T-Rijbewijs

Vanaf 1 juli 2015 is een tractorrijbewijs nodig om een tractor of trekker te besturen. Dit heet ook wel een T-rijbewijs. Hiermee komt het trekker certificaat te vervallen. Alle bestuurders van een landbouwvoertuig moeten dit rijbewijs hebben om de openbare weg op te mogen. Via LTO Ledenvoordeel krijgt u flinke korting op het T-Rijbewijs voor uw zoon, dochter of medewerker bij transportopleider.nl.

Het theorie examen kan worden behaald vanaf 15,5 jaar en het praktijkexamen vanaf 16 jaar. Om een praktijk examen af te leggen, moet je in het bezit zijn van een geldig theorie certificaat.

Tegemoetkoming in kosten T-rijbewijs

Voor werknemers, BOL- of BBL-leerlingen in de sector dierhouderij, paddenstoelen of open teelten is er een subsidie beschikbaar voor het T-rijbewijs. Ook de loonwerksector kent een tegemoetkoming voor het halen van het T-rijbewijs. 

Meer informatie

Code 95

Code 95 is een aanduiding op het rijbewijs die aangeeft dat je vakbekwaam bent als chauffeur. Deze code staat achter de voertuigcategorie. Code 95 is verplicht voor alle beroepschauffeurs in de EU.

Voor de basiskwalificatie code 95 leg je twee praktijkexamens en een theorietoets af. Als je slaagt wordt code 95 toegevoegd aan je rijbewijs. De code heeft een geldigheidsduur van vijf jaar. Alleen met een goede nascholing kun je code 95 behouden. Daarvoor moet je als chauffeur elke vijf jaar 35 uur aan nascholing volgen.

Training Type & uren Ledenprijs
Heftruck of reachtruck 1 dag theorie 7 uur € 182,00
VCA basis of herhaling met examen theorie 7 uur € 260,00
Chauffeur geconditioneerd vervoer theorie 7 uur € 171,00
Leefstijl theorie 7 uur € 171,00
Fysieke belasting theorie 7 uur € 195,00
Levensreddend handelen voor chauffeurs theorie 7 uur € 195,00
BHV basis 2 daagse certificering 2 dagen € 340,00
Digitale tachograaf theorie 7 uur € 171,00
Verkeerseducatie theorie 7 uur € 171,00
Het nieuwe rijden praktijk 7 uur € 325,00
Rijoptimalisatie praktijk 7 uur € 325,00

Deze cursusprijzen zijn excl. Aan en afmeldkosten CCV á€26,= per persoon per dag en excl. BTW.

Dit zijn de aangesloten leslocaties.

Staat er geen locatie tussen bij u in de regio? Neem dan contact op met de dichtsbijzijnde leslocatie. Vaak is er wel iets mogelijk om toch in uw regio de lessen af te kunnen nemen.

Uithuizermeeden Koops Novl opleidingen Oosterhout NB Verboon Wegwijze Opleiders
Leeuwarden    Berend Knol Eindhoven Leeuw Opleidingen
Roosendaal/Sprundel Verboon Wegwijze Opleiders Varsseveld Speelziek
Assen Koops Novl opleidingen Barneveld Speelziek
Wognum Van Vugt Verkeersopleidingen Ede Speelziek
Almelo Agere Verkeerscollege Twente B.V. Terneuzen Dek Rijopleidingen
Amsterdam       Verkeersschool Trilling Venlo/Haps Osseforth opleidingen
Naaldwijk Don Opleidingen Elsloo Osseforth Opleidingen

Vraag tarieven aan bij u in de buurt

Doordat er locaties zijn door het hele land is er altijd wel een locatie bij u in de buurt. Als lid krijgt uw zoon, dochter of medewerker via LTO Ledenvoordeel flinke korting op zowel de praktijk als de theorie. Geïnteresseerd? Vraag dan direct de LTO-tarieven aan voor de locatie(s) bij u in de buurt. De tarieven per locatie kunnen van elkaar verschillen.