Hoge LTO-kortingen op t-rijbewijs

N

Kortingen op zowel theorie als praktijk

Locaties door het hele land

Online leeromgeving voor cursisten

Zorgvuldig vergeleken

‘LTO Ledenvoordeel heeft diverse aanbieders van tractoropleidingen met elkaar vergeleken. Hierbij hebben we goed gekeken naar de prijs, service en kwaliteit van de opleider. Maar ook naar een partij die leden door het hele land van een scherp aanbod kan voorzien. Op basis van ons uitgebreide selectieproces komt transportopleider.nl als beste uit de bus als het gaat om dekking, betrouwbaarheid en prijs.’

Arnout Goeman, LTO Ledenvoordeel

T-Rijbewijs

Vanaf 1 juli 2015 is een tractorrijbewijs nodig om een tractor of trekker te besturen. Dit heet ook wel een T-rijbewijs. Hiermee komt het trekker certificaat te vervallen. Alle bestuurders van een landbouwvoertuig moeten dit rijbewijs hebben om de openbare weg op te mogen. Via LTO Ledenvoordeel krijgt u flinke korting op het T-Rijbewijs voor uw zoon, dochter of medewerker bij transportopleider.nl.

Het theorie examen kan worden behaald vanaf 15,5 jaar en het praktijkexamen vanaf 16 jaar. Om een praktijk examen af te leggen, moet je in het bezit zijn van een geldig theorie certificaat.

Tegemoetkoming in kosten T-rijbewijs

Voor werknemers, BOL- of BBL-leerlingen in de sector dierhouderij, paddenstoelen of open teelten is er een subsidie beschikbaar voor het T-rijbewijs. Ook de loonwerksector kent een tegemoetkoming voor het halen van het T-rijbewijs. 

Meer informatie

Dit zijn de aangesloten leslocaties.

Staat er geen locatie tussen bij u in de regio? Neem dan contact op met de dichtsbijzijnde leslocatie. Vaak is er wel iets mogelijk om toch in uw regio de lessen af te kunnen nemen.

 

Uithuizermeeden

Koops Novl opleidingen

Oosterhout NB

Verkeersschool Willem Verboon BV

Leeuwarden     

Berend Knol

Eindhoven

Leeuw Opleidingen

Drachten            

Berend Knol

Roosendaal       

Verkeersschool Willem Verboon BV

Assen  

Koops Novl opleidingen

Bergen op Zoom             

Dek Rijopledingen

Wognum

Van Vugt Verkeersopleidingen

Goes

Dek Rijopledingen

Almelo

Agere Verkeerscollege Twente B.V.

Terneuzen

Dek Rijopleidingen

Amsterdam      

Verkeersschool Trilling

Venlo

Vervoerscollege

Naaldwijk

Don Opleidingen

Elsloo

Leeuw Opleidingen

Tiel        

Verkeersschool Willem Verboon BV

 

 

Vraag tarieven aan bij u in de buurt

Doordat er locaties zijn door het hele land is er altijd wel een locatie bij u in de buurt. Als lid krijgt uw zoon, dochter of medewerker via LTO Ledenvoordeel flinke korting op zowel de praktijk als de theorie. Geïnteresseerd? Vraag dan direct de LTO-tarieven aan voor de locatie(s) bij u in de buurt. De tarieven per locatie kunnen van elkaar verschillen.