Uw t-Rijbewijs met ledenvoordeel

Tijd om uw t-rijbewijs te halen? Deze haalt u nu met ledenkorting bij u in de buurt. Met korting op zowel theorie als praktijklessen kunt u behoorlijk wat besparen. Hiervoor heeft LTO Ledenvoordeel een samenwerkingen afgesloten met Transportopleider.nl.

Prijzen opvragen

Hoge LTO-kortingen op t-rijbewijs

Kortingen op zowel theorie als praktijk

Locaties door het hele land

Online leeromgeving voor cursisten


Zorgvuldig vergeleken

Inkoper Johan Schuitemaker legt uit: LTO Ledenvoordeel heeft diverse aanbieders van tractoropleidingen met elkaar vergeleken. Hierbij hebben we goed gekeken naar de prijs, service en kwaliteit van de opleider. Maar ook naar een partij die leden door het hele land van een scherp aanbod kan voorzien. Op basis van ons uitgebreide selectieproces komt transportopleider.nl als beste uit de bus als het gaat om dekking, betrouwbaarheid en prijs.

T-Rijbewijs

Vanaf 1 juli 2015 is een tractorrijbewijs nodig om een tractor of trekker te besturen. Dit heet ook wel een T-rijbewijs. Hiermee komt het trekker certificaat te vervallen. Alle bestuurders van een landbouwvoertuig moeten dit rijbewijs hebben om de openbare weg op te mogen. Via LTO Ledenvoordeel krijgt u flinke korting op het T-Rijbewijs voor uw zoon, dochter of medewerker bij transportopleider.nl.

Het theorie examen kan worden behaald vanaf 15,5 jaar en het praktijkexamen vanaf 16 jaar. Om een praktijk examen af te leggen, moet je in het bezit zijn van een geldig theorie certificaat.

Tegemoetkoming in kosten T-rijbewijs

Bent u werkzaam in de sector dierhouderij, paddenstoelen of open teelten, en heeft u medewerkers die van plan zijn hun T-rijbewijs te halen? Dan kunt u vanaf 1 september 2016 een tegemoetkoming aanvragen in de kosten voor het behalen hiervan.

Lees meer

Voor BOL-leerlingen en leerlingen uit het Praktijkonderwijs uit deze sectoren is er een aparte regeling.
Ook de loonwerksector kent een subsidieregeling voor het T-rijbewijs. Deze wordt niet uitgevoerd via Colland maar uitsluitend via CUMELA Nederland.

Meer informatie

Vraag tarieven aan voor de locatie(s) in uw regio

Doordat er locaties zijn door het hele land is er altijd wel een locatie bij u in de buurt. Als lid krijgt uw zoon, dochter of medewerker via LTO Ledenvoordeel flinke korting op zowel de praktijk als de theorie. Geïnteresseerd? Vraag dan direct de LTO-tarieven aan voor de locatie(s) bij u in de buurt. De tarieven per locatie kunnen van elkaar verschillen.

Prijzen opvragen

Geen zorgen u zit nergens aan vast.