Smeerolie met minimaal 20% korting

Smeeroliewijzer.nl is een handige nieuwe webtool speciaal ontwikkeld voor LTO Leden die u twee grote voordelen biedt. U maakt gratis online een smeerschema voor uw tractor, combine of andere machines. U bestelt direct vanuit de site topkwaliteit smeermiddelen met minimaal 20% ledenvoordeel. Vervolgens kunt u de smeermiddelen afhalen bij uw plaatselijke Total Agri Dealer.

Account aanmaken

Minimaal 20% ledenkorting

Gratis smeerschema

Afhalen bij uw eigen Total Agri dealer

Innovatie

LTO Ledenvoordeel kiest voor TOTAL Agri smeermiddelen. Een sterk merk voor de agri-sector. Als agrariër profiteert u van een uitgebreide productenrange die de TOTAL Groep voor u ontwikkeld heeft met het oog op Fuel Economy en bio-smeermiddelen. TOTAL beschikt met diverse research en development laboratoria over een enorme expertise op het gebied van smeermiddelen. Daarbij maakt TOTAL Agri optimaal gebruik van de kennis die is opgedaan in het grondverzet en de transportsector. Er wordt doorlopend gewerkt aan het verbeteren van de samenstelling. In overleg met vooraanstaande fabrikanten worden nieuwe varianten getest die bij dragen aan minder verbruik, langere levensduur en daarmee aan kostenbesparingen, betrouwbaarheid en een nog betere efficiency.

TotalAgriSmeermiddelen
smeeroliewijzerlogo

Ervaar uw ledenvoordeel

Wilt u zelf ervaren hoe voordelig en handig Smeeroliewijzer.nl is? Maak dan een voordeelaccount aan en bestel eenvoudig uw smeermiddelen.

Account aanmaken