Selecteer een pagina

Onderhoudsproducten voor uw dieselolie

Naast voordelige diesel levert de samenwerking met Wiersma Olie en Techniek BV u nog meer voordeel op! Zo vindt u op deze pagina artikelen die uw diesel in topconditie houden. Zo haalt u het maximale uit iedere druppel brandstof. U kunt deze producten eenvoudig via onze website bestellen.

 

snow-99325_640Anti Vlok, Winterbeveiliging

Staat de winter voor de deur maar heeft u nog zomerkwaliteit diesel in uw tank? Dan loopt u het risico dat uw brandstof gaat vlokken. Hierdoor kan uw brandstoffilter verstopt raken waardoor uw werktuigen niet meer werken. Het bijmengen met winterkwaliteit is ook sterk af te raden. U bereikt hiermee slechts een beperkte vorstbeveiliging. Het bijmengen met een winterbeveiliger zoals Anti-Vlok is een betere oplossing.Een dubbele dosering (2 liter op 500 liter diesel) geeft een beveiliging van -40 graden Celsius

Wanneer toepassen

Anti-vlok voorkomt paraffine- en vlokvorming in diesel en lichte stookolie bij lage temperaturen tot – 40 graden celcius (bij dubbele dosering). Dit zorgt ervoor dat uw motoren in koude klimaten blijft functioneren.

Anti-vlok is een niet schadelijke formule,  waardoor deze veilig is om thuis te gebruiken en te bewaren.

Wanneer niet toepassen?

Niet toepassen aan brandstof waarin vlokvorming reeds is opgetreden.

 

Bestellen

1.000 ml antivlokmiddel beschermd 500 liter brandstof tot -20 graden Celsius. Te bestellen voor een bedrag van € 11,50,- per flacon (excl. BTW en excl. verzendkosten).

Bel met Wiersma om te bestellen: 0513 – 87 00 27

 

Vecom Waterzoekpasta

Controleer uw olietank op water. Een belangrijk aandachtspunt is dat u na de herfstperiode de tanken en de brandstoffilters controleert op water. Dit kunt u doen met waterzoekpasta. Hiermee kunt u op een eenvoudige manier bepalen of er water in de tank aanwezig is.

 

Problemen in de winter

Water in de olietank ontstaat door condens. Water wat bevriest in de tank of in het filter kan zelfs winterdiesel laten uitvlokken! Zorg dus dat u voor de winter begint uw brandstoffilter aftapt of vervangt en dat u de tanken controleert op water.

Problemen in de zomer

Water is ook dé aanleiding tot bacteriegroei, een probleem dat veelal juist op de warme dagen ontstaat.

Werking

Waterzoekpasta bevat een kleurstof, die van kleur verandert als ze in contact komt met water. Om het water op te sporen moet men de pasta uitsmeren op het uiteinde van een peilstok of meetlint, en deze dan tot onderaan in de tank steken. Het deel dat in het water komt zal binnen enkele seconden van kleur veranderen, zodat u snel kunt zien of en hoeveel water er in de tank is.

Bestellen

Prijs per tube € 14,95 (excl. BTW, geen verzendkosten). De tube bevat 70 gram Waterzoekpasta. Dit is genoeg voor heel veel testen!

Bel met Wiersma om te bestellen: 0513 – 87 00 27

Condities

Bovenstaande producten zijn op voorraad. Uw bestelling wordt binnen 1 werkdag verwerkt en per post verzonden.Levering Franco huis.Betaling via automatische incasso (alleen als u al klant bent bij Wiersma) of op basis van factuur.