5% ledenvoordeel op heftrucks

Op zoek naar een nieuwe heftruck? Koop, lease of misschien een gebruikt exemplaar? Leden kunnen gebruik maken van een aantrekkelijke regeling dankzij het LTO-lidmaatschap. LTO Ledenvoordeel heeft hiervoor afspraken gemaakt met Heffiq; exclusief dealer van het gerenommeerde merk Hyster, maar ook op het zeer betaalbare alternatief Utilev.

Informatie aanvragen

Exclusief ledenvoordeel van 5% korting

Hyster & Utilev heftrucks

Vestiging in Vianen, Nijmegen & Hoogeveen

5% korting op onderhoud


Zorgvuldig vergeleken

Productmanager Johan Schuitemaker legt uit: LTO Ledenvoordeel heeft diverse aanbieders van heftrucks met elkaar vergeleken. Hierbij hebben we goed gekeken naar de prijs, service en kwaliteit van de leverancier. Maar ook naar een partij die leden met een klein aantal heftrucks goed kan en wil bedienen. Op basis van ons uitgebreide selectieproces komt Heffiq als beste uit de bus als het gaat om kwaliteit, vakkundigheid, betrouwbaarheid en prijs.

Bekijk onze selectieprocedure

Breed pakket

Heffiq is exclusief dealer van het Nederlandse merk Hyster en het merk Utilev. Het bedrijf biedt een breed pakket aan waaronder ook zwaar materieel zoals vorkheftrucks op diesel of lpg.

Utilev Logo
Heffiq

Waarom kiest LTO voor Heffiq?

LTO Ledenvoordeel biedt via Heffiq een tweetal merken:

Hyster
‘Voor de veeleisende gebruiker is het merk Hyster aan te raden’, zegt Johan Schuitemaker van LTO Ledenvoordeel. ‘Hyster is een van de grootste producenten van heftrucks. Het is een kwaliteitsmerk dat werkt met hoogwaardige onderdelen. Heffiq biedt voor dit A-merk een landelijk dekkend servicenetwerk en kan op locatie ondersteuning bieden als dat nodig is.’

Utilev
‘Leden die op zoek zijn naar een simpeler maar degelijke heftruck die eenvoudig in gebruik is, kunnen veel waar voor hun geld vinden bij het zeer betaalbare merk Utilev’, stelt Schuitemaker.

Heffiq is dealer van zowel Utiley als Hyster en kan onze leden daarom goed adviseren over de voor hen beste keus.’

Logo_Heffiq

Hoe kunt u korting krijgen?

Geef via onderstaand formulier aan dat u interesse heeft in heftrucks met ledenvoordeel. Heffiq neemt binnen enkele werkdagen contact met u op om uw wensen door te bespreken. U kunt tevens terecht in de showroom van de vestigingen in Nijmegen, Vianen en Hoogeveen. U kunt hier aangegeven dat u LTO-lid bent om in aanmerking te komen voor 5% korting.

Informatie aanvragen

Ook interessant voor u:

-20%

Bestel eenvoudig propaangasflessen met 20% korting en laat ze bezorgen.

Lees verder
- 20%

20% korting op track-and-trace-systeem van Moving Intelligence

Lees verder