Heftruck of magazijntruck huren

Heeft u tijdelijk extra capaciteit nodig? Met een vloot van meer dan 450 betrouwbare trucks is er altijd een machine afgestemd op uw toepassing. LTO Leden kunnen gebruik maken van een aantrekkelijke regeling dankzij het LTO-lidmaatschap. LTO Ledenvoordeel heeft hiervoor afspraken gemaakt met Heffiq; exclusief dealer van het gerenommeerde merk Hyster. De 15% korting die u ontvangt is van kracht bij de huur vanaf één maand op een heftruck of magazijntruck.

15% korting vanaf minimaal 1 maand huur

Keuze uit meer dan 450 betrouwbare trucks

N

Keuze uit de merken Hyster en Utilev

Aanpasbaar naar uw wensen

Breed huuraanbod

Heffiq is exclusief dealer van het Nederlandse merk Hyster en het merk Utilev. Of u nu op zoek bent naar een heftruck of een magazijntruck, wij hebben een ruime voorraad machines die altijd geschikt zijn voor uw toepassing.

  • Heftrucks
  • Reachtrucks
  • Pallettrucks
  • Stapelaars

Interesse in huren?

De afspraken met Heffiq zijn exclusief voor leden van LTO Noord, ZLTO, LLTB en KAVB. Leden krijgen 15 procent korting. Geef via onderstaand formulier aan dat u interesse heeft in de huur van een heftruck of magazijntruck met ledenvoordeel. Heffiq neemt binnen enkele werkdagen contact met u op om uw wensen door te bespreken.

Kopen heftruck

Bent u van plan een heftruck te kopen? Uw korting kan oplopen tot € 1500 voor leden LTO.

Kopen pallettruck

Bent u op zoek naar een nieuwe pallettruck? Leden van LTO krijgen een korting van € 150.