Voordeel op heftrucks en magazijntrucks

Op zoek naar een heftruck of pallettruck? Koop, huur, lease of misschien een gebruikt exemplaar? Leden kunnen gebruik maken van een aantrekkelijke regeling dankzij het LTO-lidmaatschap, waarbij de korting kan oplopen tot €1500,- . Ook hebben LTO Leden 15% voordeel op het huren van een heftruck of magazijntruck. Hiervoor heeft LTO afspraken gemaakt met Heffiq; exclusief dealer van het gerenommeerde merk Hyster, maar ook op het zeer betaalbare alternatief Utilev.

Informatie aanvragen

15% korting op huur

tot €1500 voordeel op nieuwe heftruck

€150 voordeel op elektrische pallettruck

Vestigingen in Vianen, Nijmegen en Hoogeveen


Zorgvuldig vergeleken

Productmanager Johan Schuitemaker legt uit: LTO Ledenvoordeel heeft diverse aanbieders van heftrucks met elkaar vergeleken. Hierbij hebben we goed gekeken naar de prijs, service en kwaliteit van de leverancier. Maar ook naar een partij die leden met een klein aantal heftrucks goed kan en wil bedienen. Op basis van ons uitgebreide selectieproces komt Heffiq als beste uit de bus als het gaat om kwaliteit, vakkundigheid, betrouwbaarheid en prijs.

Bekijk onze selectieprocedure

Waarom kiest LTO voor Heffiq?

LTO Ledenvoordeel biedt via Heffiq een tweetal merken:

Hyster
‘Voor de veeleisende gebruiker is het merk Hyster aan te raden’, zegt Johan Schuitemaker van LTO Ledenvoordeel. ‘Hyster is een van de grootste producenten van heftrucks. Het is een kwaliteitsmerk dat werkt met hoogwaardige onderdelen. Heffiq biedt voor dit A-merk een landelijk dekkend servicenetwerk en kan op locatie ondersteuning bieden als dat nodig is.’

Utilev
‘Leden die op zoek zijn naar een simpeler maar degelijke heftruck die eenvoudig in gebruik is, kunnen veel waar voor hun geld vinden bij het zeer betaalbare merk Utilev’, stelt Schuitemaker.


Heffiq is dealer van zowel Utilev als Hyster en kan onze leden daarom goed adviseren over de voor hen beste keus.’


Koop, lease, nieuw of huren

De afspraken met Heffiq zijn exclusief voor leden van LTO Noord, ZLTO, LLTB en KAVB. Leden kunnen een voordeel krijgen dat kan oplopen tot €1500 korting. Behalve koop van nieuwe en gebruikte machines, behoort leasen of huren ook tot de mogelijkheid. De korting geldt ook op onderhoud en onderdelen. Heffiq heeft vestigingen in Nijmegen, Vianen en Hoogeveen.

Informatie aanvragen