Selecteer een pagina

Voordeel op heftrucks en magazijntrucks

Bent u op zoek naar een nieuwe heftruck of wilt u een magazijntruck huren? LTO-Leden profiteren van een aantrekkelijke regeling, waarbij leden 5% korting ontvangen op de aanschaf van een nieuwe heftruck. Ook heeft u als lid van LTO, 15% voordeel op het huren van een heftruck of magazijntruck. Hiervoor heeft LTO afspraken gemaakt met Heffiq; exclusief dealer van het gerenommeerde merk Hyster. Interesse? Vul het formulier in als u wilt kopen, huren, leasen of op zoek bent naar een gebruikte heftruck.

15% korting op de huur van hef- en magazijntrucks

Minimaal €1000 voordeel op een nieuwe heftruck

Leasen al vanaf €249,-

w

Advies op maat

Nieuwe diesel, LPG en elektrische Hyster UT-heftrucks

Heffiq heeft zijn assortiment uitgebreid met de Hyster UT-serie. Deze no-nonsense trucks zijn inzetbaar voor veelzijdige toepassingen zoals in de agrarische sector. De trucks zijn verkrijgbaar met diesel, LPG en elektrische aandrijving. Zo beschikt Heffiq altijd over een passende machine afgestemd op uw behoefte. De LTO korting is ook van toepassing op andere Hyster modellen die Heffiq voert.

Voorbeeld voordeel op de Hyster H2.5UT heftruck:

 • Hyster H2.5UT Stage V diesel uitvoering standaard prijs: €19.450
 • LTO-ledenkorting 5% €18.450

Wilt u liever leasen? Deze truck is al verkrijgbaar voor €249,- per maand*

Zorgvuldig vergeleken

LTO Ledenvoordeel heeft diverse aanbieders van heftrucks met elkaar vergeleken. Hierbij hebben we goed gekeken naar de prijs, service en kwaliteit van de leverancier. Maar ook naar een partij die leden met een klein aantal heftrucks goed kan en wil bedienen. Op basis van ons uitgebreide selectieproces komt Heffiq als beste uit de bus als het gaat om kwaliteit, vakkundigheid, betrouwbaarheid en prijs.

Bekijk onze selectieprocedure

De situatie

Er zijn diverse leveranciers van heftrucks actief in de agrarische sector. Vaak worden de trucks via lokale dealers of mechanisatiebedrijven aangeboden. Vaak hebben boeren en tuinders één heftruck. De meeste leveranciers van intern transportmiddelen zijn qua service en onderhoud hier niet op ingericht.

Kleingebruik

Heffiq is de uitzondering. Zij richten zich juist ook op het grote aantal kleingebruikers. Met het ruime assortiment van Hyster bedienen zij een brede groep. Voor zowel de veeleisende tuinder die de heftruck bijna volcontinue gebruikt, als de akkerbouwer die liever een voordeliger, maar robuust model wil.

Wensen en eisen

De reden dat LTO Ledenvoordeel kiest voor Heffiq is dan ook tweeledig. Enerzijds het feit dat het bedrijf is ingericht op het bedienen van kleine klanten in heel Nederland. Anderzijds dat ze met het brede aanbod Hyster trucks, kunnen voldoen aan de grote diversiteit aan wensen en eisen van de klant.

Koop nieuwe heftruck

Over Hyster

Hyster is een van de grootste producenten van heftrucks wereldwijd. Het is een kwaliteitsmerk dat werkt met hoogwaardige onderdelen. Heffiq biedt voor dit A-merk een landelijk dekkend servicenetwerk en biedt op locatie ondersteuning als dat nodig is.’

 

 

Huren

Breed huuraanbod

Heffiq is exclusief dealer van Hyster hef-en magazijntrucks. Met een verhuurvloot van meer dan 500 heftrucks en magazijntrucks is altijd een passende oplossing beschikbaar. Hoeveel trucks u ook nodig heeft. De trucks zijn beschikbaar in alle gewenste uitvoeringen en vermogens en met een geldig BMWT Keur certificaat. 

  Interesse in huren?

  De afspraken met Heffiq zijn exclusief voor leden van LTO Noord, ZLTO, LLTB en KAVB. Leden krijgen 15% korting. Geef via onderstaand formulier aan dat u interesse heeft in de huur van een heftruck of magazijntruck met ledenvoordeel. Heffiq neemt binnen enkele werkdagen contact met u op om uw wensen door te bespreken en u te adviseren.

  Koop, lease, nieuw of huren

  De afspraken met Heffiq zijn exclusief voor leden van LTO Noord, ZLTO, LLTB en KAVB. Leden krijgen een voordeel dat kan oplopen tot 5% korting. Behalve koop van nieuwe en gebruikte machines, behoort leasen of huren ook tot de mogelijkheid.

  Onderhoud en onderdelen

  Naast de korting op een nieuwe heftruck, ontvangt u ook 5% korting op onderhoud en onderdelen.

  Hoe kunt u korting krijgen?

  Geef via onderstaand formulier aan dat u interesse heeft in heftrucks met ledenvoordeel. Heffiq neemt binnen enkele werkdagen contact met u op om uw wensen door te bespreken en u te adviseren.

   

  Artikelen over Heftrucks

  Tot 20.000 euro aan subsidie voor jonge boeren

  De overheid ondersteunt jonge boeren tot 40 jaar...

  Pop 3-subsidie op elektrische heftrucks

  Jonge boeren tot en met 41 jaar komen in aanmerking tot € 20.000 subsidie bij de aanschaf van een elektrische heftruck. Dit komt neer op 30% van de investering