Selecteer een pagina

Voordeel op heftrucks en magazijntrucks

Op zoek naar een heftruck of pallettruck? Koop, huur, lease of misschien een gebruikt exemplaar? Leden kunnen gebruik maken van een aantrekkelijke regeling dankzij het LTO-lidmaatschap, waarbij de korting kan oplopen tot €1500,- . Ook hebben LTO Leden 15% voordeel op het huren van een heftruck of magazijntruck. Hiervoor heeft LTO afspraken gemaakt met Heffiq; exclusief dealer van het gerenommeerde merk Hyster, maar ook op het zeer betaalbare alternatief Utilev.

15% korting op huur

tot €1500 voordeel op nieuwe heftruck

€150 voordeel op elektrische pallettruck

Vestigingen in Vianen, Nijmegen en Hoogeveen

Zorgvuldig vergeleken

Productmanager Johan Schuitemaker legt uit: LTO Ledenvoordeel heeft diverse aanbieders van heftrucks met elkaar vergeleken. Hierbij hebben we goed gekeken naar de prijs, service en kwaliteit van de leverancier. Maar ook naar een partij die leden met een klein aantal heftrucks goed kan en wil bedienen. Op basis van ons uitgebreide selectieproces komt Heffiq als beste uit de bus als het gaat om kwaliteit, vakkundigheid, betrouwbaarheid en prijs.

Bekijk onze selectieprocedure

De situatie

Er zijn diverse leveranciers van heftrucks actief in de agrarische sector, maar meestal worden de trucks via lokale dealers/mechanisatiebedrijven aangeboden. De meeste boeren en tuinders hebben één heftruck. Hiervoor zijn de meeste leveranciers qua service en onderhoud niet op ingericht.

Kleingebruik

Heffiq is de uitzondering. Zij richten zich juist ook op het grote aantal kleingebruikers. Daarnaast bieden zij met Hyster en Utilev twee interessante merken voor zowel de veeleisende tuinder die de heftruck bijna volcontinue gebruikt als de akkerbouwer die liever een goedkoop, maar robuust model wil.

Wensen en eisen

De reden dat LTO Ledenvoordeel kiest voor Heffiq is dan ook tweeledig. Enerzijds het feit dat het bedrijf is ingericht op het bedienen van kleine klanten in heel NL. Anderzijds dat ze met de Hyster en Utilev altijd een truck kunnen inzetten die voldoet aan de grote diversiteit aan wensen en eisen.

Koop nieuwe heftruck

Koop nieuwe pallettruck

Huren

Waarom kiest LTO voor Heffiq?

LTO Ledenvoordeel biedt via Heffiq een tweetal merken:

Hyster
‘Voor de veeleisende gebruiker is het merk Hyster aan te raden’, zegt Johan Schuitemaker van LTO Ledenvoordeel. ‘Hyster is een van de grootste producenten van heftrucks. Het is een kwaliteitsmerk dat werkt met hoogwaardige onderdelen. Heffiq biedt voor dit A-merk een landelijk dekkend servicenetwerk en kan op locatie ondersteuning bieden als dat nodig is.’

Utilev
‘Leden die op zoek zijn naar een simpeler maar degelijke heftruck die eenvoudig in gebruik is, kunnen veel waar voor hun geld vinden bij het zeer betaalbare merk Utilev’, stelt Schuitemaker.


Heffiq is dealer van zowel Utilev als Hyster en kan onze leden daarom goed adviseren over de voor hen beste keus.’

Koop, lease, nieuw of huren

De afspraken met Heffiq zijn exclusief voor leden van LTO Noord, ZLTO, LLTB en KAVB. Leden kunnen een voordeel krijgen dat kan oplopen tot €1500 korting. Behalve koop van nieuwe en gebruikte machines, behoort leasen of huren ook tot de mogelijkheid. De korting geldt ook op onderhoud en onderdelen. Heffiq heeft vestigingen in Nijmegen, Vianen en Hoogeveen.