Ledenvoordeel op auto’s

Op zoek naar een nieuwe auto of bedrijfsauto? Of misschien naar een occasion? Via het raamcontract van LTO heeft u de beste deal! Niet alleen voor aankoop, maar ook voor lease. Met het LTO collectief sta je sterk. En dat merkt u in het aankoopbedrag of leasetarief.

Auto’s met ledenvoordeel

Zo werkt het:
Als je groot bent kun je scherp inkopen. Om die reden heeft LTO bij vooraanstaande autodealer de beste voorwaarden bedongen. Deze korting geldt op alle personenauto’s van de Volkswagen-familie: Volkwagen, Audi, SEAT en ŠKODA en bedrijfsauto’s van Volkswagen. Deze merken van zijn volgens ons recent gehouden onderzoek de favoriete merken van LTO-leden.

Deze factoren bepalen de prijs:

  • Grootte bepaalt inkoopkracht. Daarom zijn er afspraken gemaakt met één van de grootste VAG-dealers in Nederland: Huiskes-Kokkeler heeft bij de importeur een nr. 1 positie. Dit levert dus een forse inkoopkracht op.
  • De inkoopcondities worden ook bepaald door klanttevredenheid. Omdat deze bij Huiskes-Kokkeler zeer hoog is levert dit een hoge bonuskorting op die aan u doorgerekend kan worden.
  • Daarnaast heeft LTO Ledenvoordeel namens alle leden een hoge korting bedongen. Dit kunt u het beste zien als een afspraak over wat er verdiend mag worden op een auto.
  • Heeft u ook nog wat om in te ruilen? LTO is overeengekomen dat u kan rekenen op een toeslag van 10% boven op de ANWB-koerslijst.

vw logo            audi_logo_nieuw        SEAT_logo_(2012).svg         skoda-vector

Over Huiskes-Kokkeler Autogroep B.V.

Huiskes-Kokkeler Autogroep is met 6 vestigingen in Hengelo, Almelo, Enschede, Oldenzaal en Rijssen de grootste dealer in Volkswagen-, Audi-, SEAT- en ŠKODA personenauto’s en Volkswagen Bedrijfswagens in Twente. Daarnaast bestaat Huiskes-Kokkeler Autogroep nog uit twee schadeherstel-bedrijven, een universele leasemaatschappij, een eigen autoverhuurbedrijf en een eigen centrum voor bedrijfswageninrichtingen en autoaanpassingen.

Direct contact met Huiskes-Kokkeler: HK_logo

074-2554785

lto@huiskes-kokkeler.nl

Maak uw keuze:

Nieuwe auto’s

Korting op nieuwe auto’s en bedrijfsauto’s. Zowel koop als lease.
.

Bekijk aanbiedingen

Autoverhuur

U profiteert van 10% korting op alle zakelijke verhuurtarieven van Huiskes-Kokkeler Autoverhuur.

Bekijk aanbieding

Autobanden

U profiteert van maar liefst 40% korting op alle Vredestein autobanden.
.

Bekijk aanbieding

Bedrijfswageninrichting

Voordelige actiepakketten voor de inrichting en ombouw van uw bedrijfsauto.
.

Bekijk aanbieding

Veelgestelde vragen over ledenvoordeel op auto’s

Auto

Kan ik nog onderhandelen over prijs bij Huiskes Kokkeler na korting LTO?

Nee. Er zijn goede afspraken gemaakt over het aanbod met Huiskes Kokkeler. Hierin zit geen ruimte meer om zelf te onderhandelen.

Posted in: Auto

Wat zijn de LTO-afspraken met betrekking tot huur van een auto?

Huiskes Kokkeler geeft LTO-leden 10% korting op de normale zakelijke huurtarieven. Daarnaast wordt gegarandeerde levering geboden door het hele land.

Posted in: Auto

Waarom heeft LTO een deal gesloten met Huiskes Kokkeler?

LTO heeft met verschillende partijen contact gehad over het aanbieden van auto’s aan LTO-leden. Er is gesproken met importeurs, dealers, leasebedrijven en handelsfirma’s. LTO is van mening dat Huiskes Kokkeler het beste aanbod wilde doen wanneer gekeken wordt naar prijs, service en aantal merken. Daarnaast heeft Huiskes Kokkeler veel ervaring en scoren zij elk jaar weer hoge cijfers in klanttevredenheidsonderzoeken.

Posted in: Auto

Is LTO met Huiskes Kokkeler altijd de goedkoopste?

Door o.a. het grote volume en hoge klanttevredenheid is Huiskes Kokkeler in staat om tegen zeer scherpe condities in te kopen. Dit resulteert in een hoge korting voor LTO-leden. Garantie dat we altijd de goedkoopste zijn, kunnen we niet geven. Wel is LTO Ledenvoordeel overtuigd van het feit dat het aanbod meer dan concurrerend is met aanbiedingen van andere marktpartijen.

Posted in: Auto

Wat zijn de voordelen voor LTO-leden

LTO Ledenvoordeel heeft duidelijke afspraken gemaakt met Huiskes Kokkeler over zaken als prijs, service, garantie etc. Op alle onderdelen – nieuw, occasions, lease, huur, inbouw – krijgen LTO-leden significant Ledenvoordeel. Omdat de autobranche veel in beweging is, zal het aanbod ook continue aangepast worden aan relevante marktontwikkelingen.

Posted in: Auto

Hoe weet ik of ik de LTO condities heb gekregen bij Huiskes Kokkeler?

Wanneer u twijfelt of u ook daadwerkelijk de LTO condities geleverd hebt gekregen, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zullen dit controleren en waar nodig bespreken met Huiskes Kokkeler.

Posted in: Auto

Zijn er ook extra’s verkrijgbaar met ledenvoordeel zoals banden?

Jazeker. Er is een aanbod samengesteld voor levering van banden en de inrichting van bedrijfswagens.

Posted in: Auto

Wat zijn de LTO-afspraken met betrekking tot een nieuwe auto?

Huiskes Kokkeler ontvang korting op de aankoop van auto’s. Echter verschillen deze inkoopkortingen per model. Het is dus niet mogelijk om een één kortingspercentage te noemen. Daarom is er één prijsafspraak gemaakt in de vorm van winstmarge voor leverancier. U krijgt dus de maximaal korting minus de marge van de leverancier.

Posted in: Auto

Waarom houdt LTO zich bezig met de inkoop van auto’s?

LTO Ledenvoordeel biedt leden meerwaarde voor hun LTO lidmaatschap. Dit doen we door financieel voordeel te bieden door de kracht van collectieve inkoop. Uit recent onderzoek onder LTO-leden bleek dat er interesse is om ook een auto aan te kopen via LTO Ledenvoordeel. LTO Ledenvoordeel zag mogelijkheden om financieel voordeel te realiseren en goede service te bieden op de inkoop van auto’s.

Posted in: Auto

Hoe kan het dat Huiskes Kokkeler zulke scherpe prijzen kan bieden?

Huiskes Kokkeler is één van de grootste dealers in Nederland. Daarnaast ontvangt zij jaarlijks zeer hoge cijfers op klanttevredenheidsonderzoeken over de geleverde service. Hierdoor ontvang Huiskes Kokkeler zeer scherpe inkoopprijzen van de importeur. Deze inkoopprijzen zijn vertaald naar een hoge korting en scherp aanbod voor u als LTO-lid.

Posted in: Auto

Hoe kunnen LTO-leden gebruikmaken van dit voordeel?

LTO-leden kunnen zich via www.ltoledenvoordeel.nl/auto melden bij Huiskes Kokkeler. Er wordt binnen 24h telefonisch contact met u opgenomen om uw wensen te bespreken.

Posted in: Auto

Bij het kopen van een auto weet je eigenlijk nooit of je een goede deal hebt, waarom nu wel?

LTO Ledenvoordeel heeft duidelijke afspraken gemaakt over het verdienmodel (marge) van leverancier. Huiskes Kokkeler zal altijd hetzelfde scherpe aanbod aan u doen zonder dat u hier zelf over hoeft te onderhandelen. U bent daarmee dus verzekerd van een eerlijk en betrouwbaar aanbod.

Posted in: Auto

Wat wordt er aangeboden door Huiskes Kokkeler?

Huiskes Kokkeler kan u een aanbod doen voor zowel personen- als bedrijfswagens. Het kan hierbij gaan om nieuw, occasions, lease of huur. Ook zijn er prijsafspraken gemaakt over bedrijfswageninrichting en de aankoop van banden.

 

Posted in: Auto

Welke merken kan ik kopen/leasen/huren via LTO bij Huiskes Kokkeler?

Vrijwel alle reguliere merken zijn via LTO te krijgen bij Huiskes Kokkeler.

Posted in: Auto

Ik heb al een leasecontract bij Huiskes Kokkeler, kan ik deze om laten zetten naar LTO condities?

Bestaande contracten worden gerespecteerd. Echter kunt u contact opnemen met Huiskes Kokkeler om te bespreken wat de mogelijkheden voor u zijn.

Posted in: Auto

Wat zijn de LTO-afspraken met betrekking tot occasions?

Het is niet mogelijk om van te voren prijsafspraken te maken over occasions. Wel is er afgesproken dat de inruilwaarde van uw oude auto minimaal 10% boven de ANWB adviesprijs moet liggen. Indien er sprake is van de aanschaf van een andere occasion is de winstmarge voor leverancier vastgelegd.

Posted in: Auto

Wat zijn de LTO-afspraken met betrekking tot lease?

Elk leasecontract verschilt door het verschil in merk, model, kilometrage en/of contractduur. LTO Ledenvoordeel heeft hier daarom geen vaste tariefafspraken over gemaakt. Bij lease is het echter wél van belang om afspraken te maken wat het tarief doet als kilometrage of contractduur gedurende de contractperiode wordt aangepast. Dit resulteert namelijk veelal in naheffingen en boetes. Huiskes Kokkeler stelt daarom bij aanvang van het contract een uniek matrixoverzicht op welke tarieven gelden bij welke kilometrage en contractduur.

Posted in: Auto