Ledenvoordeel op auto’s

Op zoek naar een nieuwe auto of bedrijfsauto? Of misschien naar een occasion? Via het raamcontract van LTO heeft u de beste deal! Niet alleen voor aankoop, maar ook voor lease. Met het LTO collectief sta je sterk. En dat merkt u in het aankoopbedrag of leasetarief.

Auto’s met ledenvoordeel

Zo werkt het:
Als je groot bent kun je scherp inkopen. Om die reden heeft LTO bij vooraanstaande autodealer de beste voorwaarden bedongen. Deze korting geldt op alle personenauto’s van de Volkswagen-familie: Volkwagen, Audi, SEAT en ŠKODA en bedrijfsauto’s van Volkswagen. Deze merken van zijn volgens ons recent gehouden onderzoek de favoriete merken van LTO-leden.

Deze factoren bepalen de prijs:

  • Grootte bepaalt inkoopkracht. Daarom zijn er afspraken gemaakt met één van de grootste VAG-dealers in Nederland: Huiskes-Kokkeler heeft bij de importeur een nr. 1 positie. Dit levert dus een forse inkoopkracht op.
  • De inkoopcondities worden ook bepaald door klanttevredenheid. Omdat deze bij Huiskes-Kokkeler zeer hoog is levert dit een hoge bonuskorting op die aan u doorgerekend kan worden.
  • Daarnaast heeft LTO Ledenvoordeel namens alle leden een hoge korting bedongen. Dit kunt u het beste zien als een afspraak over wat er verdiend mag worden op een auto.
  • Heeft u ook nog wat om in te ruilen? LTO is overeengekomen dat u kan rekenen op een toeslag van 10% boven op de ANWB-koerslijst.

vw logo            audi_logo_nieuw        SEAT_logo_(2012).svg         skoda-vector

Over Huiskes-Kokkeler Autogroep B.V.

Huiskes-Kokkeler Autogroep is met 6 vestigingen in Hengelo, Almelo, Enschede, Oldenzaal en Rijssen de grootste dealer in Volkswagen-, Audi-, SEAT- en ŠKODA personenauto’s en Volkswagen Bedrijfswagens in Twente. Daarnaast bestaat Huiskes-Kokkeler Autogroep nog uit twee schadeherstel-bedrijven, een universele leasemaatschappij, een eigen autoverhuurbedrijf en een eigen centrum voor bedrijfswageninrichtingen en autoaanpassingen.

Direct contact met Huiskes-Kokkeler: HK_logo

074-2554785

lto@huiskes-kokkeler.nl

Maak uw keuze: