Saneren en leveren van dieselolietanks

Heeft u een bovengrondse tank voor de opslag van dieselolie? Dan heeft u sinds 1 januari 2015 te maken met de nieuwe overheidsregels met betrekking tot veiligheid en milieuwetgeving. Dit betekent dat u uw oude olietank buiten werking dient te stellen. Om de oude dieseltank op te ruimen en om een nieuwe tank aan te schaffen, kunt u meedoen met Actie Tankslag. Al het regelwerk wordt u hiermee uit handen genomen want met Actie Tankslag regelt u alles. Doordat u samen met andere agrariërs saneert, kunt u ook nog eens veel kosten besparen.

Direct een prijsopgave aanvragen

Lage prijs door gezamenlijke inkoop

Keuze uit stalen of kunststof tank

Kiwa gecertificeerd

Zowel oude als nieuwe tank direct geregeld

Hoe werkt Actie Tankslag?

De overheid wil voorkomen dat in de toekomst oude en afgedankte tanks liggen weg te roesten. Daarom bestaan er voor het buiten gebruikstellen van dieselolietanks ook een aantal regels. Een oude tank moet gereinigd of afgevoerd worden; dit moet tevens door een Kiwa gecertificeerd bedrijf gebeuren.

Moet u uw tank vervangen van de gemeente of is deze toch aan vervanging toe dan kunt profiteren van gezamenlijke inkoop. Er zijn prijsafspraken gemaakt met twee partijen. Partij 1 saneert uw oude tank en partij 2 levert een nieuwe  tank. LTO Ledenvoordeel heeft flink onderhandeld om de prijs zo laag mogelijk te krijgen. Beide partijen komen afzonderlijk van elkaar bij u langs. Het kan voorkomen dat uw nieuwe tank eerder gebracht wordt dan de oude tank wordt opgehaald. Niet geheel onbelangrijk, u dient er zelf voor te zorgen dat uw oude tank op tijd leeg is.

ActieTankslag logo

Vrijblijvende offerte?

Benieuwd naar wat Actie Tankslag  voor u kan betekenen? Vraag dan via onderstaande knop een offerte aan. Wij hebben enkele gegevens van u nodig om een goede offerte te kunnen maken.

Direct een prijsopgave aanvragen

Vragen?

Heeft u vragen over de nieuwe tank, de offerte van de nieuwe tank of technische vragen bel dan: 055 577 72 00. Voor vragen over ledenvoordeel of over sanering bel: 088 888 6777

Veelgestelde vragen