LTO Zorgvergelijker voorkomt keuzestress

door | 6 december 2018

December is een maand vol met tradities. De zorgverzekering onder de loep nemen hoort daar bij. Is de fysio wel of niet meeverzekerd? Komend jaar wel of geen bril en hoeveel vergoedt de zorgverzekering hiervan? Welke zorgverzekering aansluit bij de wensen is elk jaar weer een heel uitzoektraject. Een verkeerde keuze kost immers snel een hoop geld. Om dit uitzoekwerk makkelijker te maken is er de LTO Zorgvergelijker.
Deze zorgvergelijker is speciaal door LTO Ledenvoordeel ontwikkeld om collectieve zorgverzekeringen met elkaar te vergelijken. Andere vergelijkingswebsites nemen bijvoorbeeld collectieve kortingen niet in hun berekening mee. Daarnaast hebben collectieve verzekeringen vaak extra’s ten opzichte van reguliere zorgverzekeringen waar andere vergelijkingsprogramma’s geen rekening mee houden. Denk hierbij aan extra fysiobehandelingen.

300 combinaties Naast de basisverzekering kunt u ook aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen vergelijken. Bij elkaar zijn er dankzij vijf ijzersterke verzekeringsmerken meer dan 300 verschillende combinaties te maken. De LTO Zorgvergelijker kijkt naar uw wensen. ‘U voert in van welke zorg u naar verwachting gebruik wil gaan maken komend jaar. Op basis van deze wensen rollen de best passende zorgverzekeringen, in volgorde van beste keus tot minste keus, uit het systeem’, legt Michiel Loman, bouwer van de tool uit.

Collectieve LTO-korting Leden van LTO krijgen korting op hun zorgverzekering. Zij hebben keuze uit vijf vooraanstaande verzekeraars: Zilveren Kruis, CZ, Univé, De Friesland en Avéro Achmea. Door de collectieve afspraken besparen leden gemakkelijk € 100 per jaar op hun zorgverzekering. Ook het gezin mag gebruikmaken van de korting, waardoor de besparing nog sneller oploopt.

Voordelen per verzekeraar Elke verzekeraar heeft zijn eigen voordelen. Zo regelt u bij Zilveren Kruis alles eenvoudig online en krijgt u uw vergoeding binnen drie werkdagen uitbetaald. Ook helpt Zilveren Kruis u bij het vinden en regelen van de zog die het beste bij u past.

CZ is een zorgverzekeraar die met u meedenkt. Zeker ook voor de bijna 40.000 CZ-verzekerden in de agrarische sector. Dit doet CZ door bijvoorbeeld wachtlijstbemiddeling, ondersteuning voor mantelzorgers en hulp bij het aanvragen van een second opinion.

Naar de LTO Zorgvergelijker

Naar de LTO Zorgvergelijker

Uitgelicht: De Friesland Zorgverzekeraar

Met de collectieve zorgverzekering, die wij hebben ondergebracht bij De Friesland Zorgverzekeraar, profiteert u in 2019 van de volgende voordelen:

  • 8% korting op de basisverzekering en 8% korting op de aanvullende zorgverzekering*
  • 100 extra Fan van Fit punten
  • 50% korting op leefstijlbegeleiding
  • 50% korting op een persoonlijke gezondheidscheck
  • Dokter Appke; snel én deskundig antwoord op uw gezondheidsvraag

(*) De collectiviteit staat open voor alle medewerkers, hun inwonende gezinsleden en uitwonende studerende kinderen tot 27 jaar.

Nieuw! Dokter Appke De nieuwe service Dokter Appke: snel en deskundig antwoord op al uw gezondheidsvragen. Kijk voor alle informatie en het downloaden van de app op defriesland.nl/dokterappke