Selecteer een pagina

Veelgestelde vragen over LTO Ledenvoordeel

LTO Ledenvoordeel

Indien u lid bent van een LTO Noord, ZLTO of LLTB kunt u gebruikmaken van alle ledenvoordelen die wij bieden. Agrarische ondernemers die niet bij één van deze verenigingen zijn aangesloten, kunnen gebruikmaken van onze diensten maar betalen hiervoor een meerprijs.

Nee, LTO Ledenvoordeel ontvangt geen contributiegeld voor haar activiteiten. LTO Ledenvoordeel heeft geen winstoogmerk en bekostigd haar activiteiten met een klein deel vaan het behaalde inkoopvoordeel. 80% van het ledenvoordeel gaat direct naar de leden.

Ja, in de meeste gevallen is dit mogelijk. Uw jaarlijkse contributiebijdrage is echter afhankelijk van diverse factoren. LTO Ledenvoordeel biedt een groot pakket producten en diensten aan, waarmee het voor een gemiddeld agrarisch bedrijf mogelijk is om de contributiebijdrage terug te verdienen.

Wilt u geen nieuws of acties missen? Meldt u dan aan voor de gratis e-mailnieuwsbrief. Deze versturen wij maandelijks naar alle leden die zich hebben aangemeld. Daarnaast kunt u nieuws en aanbiedingen regelmatig tegenkomen in Nieuwe Oogst.

klik hier om u aan te melden voor de nieuwsbrief

 

Indien u gebruik wilt maken van LTO Ledenvoordeel dient u lid te zijn van ZLTO (Noord-Brabant, Zeeland en delen van Gelderland onder de Waal), LLTB (Limburg) of LTO Noord LTO Noord (alle provincies boven de Waal).  Deze verenigingen verzorgen de agrarische belangenbehartiging in Nederland. U betaalt de contributie direct aan deze verenigingen. Deze contributie wordt overigens niet aangewend voor de activiteiten van LTO Ledenvoordeel.

Uw vraag nog niet beantwoord? Neem contact om met onze medewerkers.