Gezocht: Boeren die 100% elektronisch willen boekhouden

Gezocht: Boeren die 100% elektronisch willen boekhouden

Bent u ook klaar met al die stapels papieren facturen? Dan hebben we nu eindelijk de oplossing! 100% digitaal boekhouden met behulp van AgroBox. Deze handige tool zorgt ervoor dat alle facturen volledig elektronisch verwerkt kunnen worden. Dus ook de facturen die u in de brievenbus of per mail krijgt. AgroBox zorgt ervoor dat alles veilig verwerkt kan worden.

AgroBox is speciaal ontwikkeld voor  boeren en tuinders zoals u. Daarom staat LTO Ledenvoordeel achter deze nieuwe dienst en zorgen we ervoor dat deze dienst extra aantrekkelijk te gebruiken is voor u:

  • Ten eerste bieden we een gratis proefperiode van 2 maanden (stopt niet automatisch). Dit is vrijblijvend. Vindt u het toch niet passen bij uw bedrijfsvoering dan zit u nergens aan vast. De mogelijkheid om hier gebruik van te maken is tijdelijk en beperkt verkrijgbaar.
  • Ten tweede hebben wij prijsafspraken gemaakt zodat u blijvend voordelig gebruik kunt maken van deze service.

Wilt u nu kennis maken met Agrobox door middel van een 2 maanden gratis proefperiode?  Let op: Stop niet automatisch. U moet zelf voor het aflopen van de proefperiode aangeven dat u wilt stoppen.
Gebruikt u al Z factuur en maakt u nog geen gebruik van een ander aanbod met korting, dan kunt u zich nu aanmelden via het onderstaande formulier.

 

Wilt u een beeld krijgen wat u kunt doen met AgroBox? Bekijk dan hier de video: