Zonnepanelen_3

Maatwerkadvies

Of een investering in zonnepanelen interessant voor u is, is soms lastig te bepalen. Dit geldt met name voor grotere systemen. Een goed advies is dan onontbeerlijk. In samenwerking met gerenommeerde adviseurs biedt LTO Ledenvoordeel u de mogelijkheid aan voor een advies op maat.

LTO Noord / ZLTO leden

Wilt u bij uw oriëntatie vrijblijvend gebruik maken van de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief van € 125,- uw situatie en de haalbaarheid van de aanleg van zonnepanelen op uw bedrijf te bespreken met een adviseur van MKB Adviseurs dan kunt u dat aangeven in het aanmeldformulier. U ontvangt dan een individueel en op uw situatie toegespitst adviesrapport.mkbfood

  • Ledenprijs € 125,-
  • Meerkosten rapport combi asbest+zonnepanelen € 50,-. (nieuw)
  • Meerkosten grootzakelijk € 150,-.
mkbfood1-300x168

Of een bezoek aan huis?

Een uitgebreid advies met een bezoek aan huis van de adviseur is mogelijk voor een meerprijs van € 300,-. Ook dit kunt u aangeven op het inschrijvingsformulier. (nb de genoemde bedragen zijn exclusief btw).

Aanmelden voor advies op maat

Rabobank Nederland onderschrijft de gedegen aanpak en compleetheid van de scan “Advies op Maat” voor de aanschaf van zonnepanelen onderschrijft. Hans van den Boom, sectormanager Duurzame Energie, Rabobank Nederland: ”Het advies is gebaseerd op reële, op de praktijk gerichte kengetallen en geeft een duidelijk beeld of zonne-energie interessant is voor het betreffende bedrijf.
Logo_Arvalis

Advies voor leden van LLTB

Leden van de LLTB kunnen advies krijgen van energieadviseur Maurice Wolters van Arvalis. Tijdens het adviesgesprek wordt – aan de hand van een aantal uitgangspunten – bekeken of het voor u interessant is om te investeren in zonnepanelen. Voor het advies is circa 2 uur nodig. Kosten van dit advies zijn € 98,- per uur. LLTB-leden kunnen zich hiervoor direct melden bij Arvalis www.arvalis.nl.

Aanmelden voor advies op maat

Terug naar zonnepanelen