windmolen

Meer aandacht voor agrarische energieproducent

Bent u ook geïnteresseerd om uw opgewekte stroom te leveren aan Nederlandse agrariërs die uw stroom vervolgens kunnen gebruiken voor hun productieprocessen? Wat als wij u vertellen dat de door u opgewekte energie nu al gebruikt wordt door andere Nederlandse agrarische ondernemers?

Koploper

Bijna niemand staat er bij stil maar de agrarische sector is koploper als het gaat om opwekken van duurzame energie. Daarnaast hebben veel mensen een negatief beeld over de energiewereld. Waar stroom vandaan komt is onduidelijk. Vaak wordt gedacht dat dit uit waterkrachtcentrales uit het buitenland komt. Terwijl de agrarische sector dankzij windmolens, biomassalevering en zonnepanelen betrokken is bij 42% van alle duurzame productie in Nederland.

Waardering

Zeer positieve resultaten zou u zeggen maar de sector krijgt hier weinig waardering voor. Het is tijd dat daar verandering in komt. Wat ons betreft mag er best meer aandacht zijn voor initiatieven van agrarische ondernemers om stroom op te wekken. Om die reden zijn wij het collectief Energie van Boeren gestart. Wie mee doet met Energie van Boeren verkiest de agrarische sector boven een waterkrachtcentrale in het buitenland. Met dit collectief stimuleren we de producten van duurzame energie in de agrarische sector én maken wij dit zichtbaar voor mensen buiten de sector. Als agrarische sector mogen we trots zijn op wat we met elkaar bereiken en dit collectief is daar een voorbeeld van.

EnergieVanBoeren_Logo

Helpt u mee?

Zichtbaar maken wat we doen voor de buitenwereld is een belangrijk onderdeel. Graag zouden we uw productielocatie een gezicht geven. Bent u geïnteresseerd om leverancier van Energie van Boeren te worden? Laat dan uw gegevens hier achter en wij nemen contact met u op!

Neem contact met mij op