Voordelig energie inkopen

bij Greenchoice, Profito of Nieuwe Stroom

Als ondernemer wilt u niet te veel betalen voor uw energie.  LTO Ledenvoordeel helpt u daarom met de inkoop van uw energie. Al 6.000 deelnemers vertrouwen op de inkoopkracht van LTO. Om te zorgen dat er altijd een aanbod is dat bij u past hebben wij  afspraken gemaakt met meerdere aanbieders. Hierdoor profiteert u altijd van goede voorwaarden.

Stuur mij een voorstel

Keuze tussen vaste of dynamische
Geen zorgen, u zit nog nergens aan vast
Doorlopend ledenvoordeel

Inkoopspecialist Johan Schuitemaker

Zorgvuldig vergeleken

‘LTO Ledenvoordeel heeft diverse stroom en gas aanbieders met elkaar vergeleken. Hierbij hebben we goed gekeken naar de wensen van LTO-leden: prijs, kwaliteit, service en duurzaamheid. Op basis van ons uitgebreide selectieproces hebben wij de drie beste energieaanbieders geselecteerd. Zo kunnen we verschillende producten bieden. Naast voordelige de vaste prijzen van Greenchoice en Profito kunt u ook kiezen voor dynamische prijzen van Nieuwe Stroom. Op deze pagina leggen we de verschillen tussen de aanbiedingen uit. Aarzel niet om contact op te nemen met onze helpdesk als u vragen heeft.’

Bekijk onze selectiecriteria

Vast, dynamisch of variabel

Prijsopgave aanvragen

Wilt u ook een lagere energierekening zonder ieder jaar over te hoeven stappen? Vraag dan een prijsopgave aan door op onderstaande knop te klikken.

Stuur mij een prijsopgave

Vrijblijvend inzicht in de tarieven
Geen zorgen, u zit nog nergens aan vast
Doorlopend voordeel