Selecteer een pagina

Profito Energie wordt GreenNL

De energiemarkt is sterk in beweging. Om ervoor te zorgen dat de bestaande klanten van Profito Energie een sterke energieleverancier als partner behouden, gaan de energiecontracten van Profito Energie op 10 december 2022 verder onder de naam GreenNL. Profito werkt al geruime tijd samen met de mensen achter GreenNL. Wij zijn blij dat zij hun jarenlange ervaring in de energiemarkt voor u gaan inzetten.

Nu klant bij Profito? Wat verandert er voor u?
Bijna niets. U behoudt gewoon uw huidige contract met dezelfde tarieven en voorwaarden. Ook het raamcontract met LTO wordt daarin gerespecteerd. Bovendien blijft het gewoon mogelijk om in te loggen in reen vertrouwde omgeving om uw verbruik en contract te zien..

Daarnaast kunt u vanaf 10 december 2022 met vragen over energielevering terecht bij GreenNL.
In december ontvangen klanten van Profito Energie van GreenNL een mail met meer informatie.

Vragen?
Heeft u vragen? Neem dan tot 10 december 2022 telefonisch of per e-mail contact met ons op. U kunt ook alvast een kijkje nemen op www.greennl.nl. Daar vindt u ook enkele veel gestelde vragen.

"

Contact

Profito Energie is een activiteit van LTO Ledenvoordeel BV
Profito is wederverkoper voor energie namens vergunninghouder ServiceHouse B.V. Alle overeenkomsten voor levering van energie die Profito sluit, worden door ServiceHouse afgehandeld. Uw energiecontract wordt afgesloten met Profito Energie, handelsnaam van ServiceHouse B.V. , welke ook de energienota’s zal sturen. Met vragen over de energielevering kunt u ons bereiken op tel.  088 888 6799

 

Meer informatie?

Bel tijdens kantooruren met Profito

088-888 6799

of  stuur een mail naar info@profito.nl

 
Wilt u uw gegevens of dossier bekijken?

Log dan direct in op Mijn Profito

 

Modelcontract

Het Modelcontract is een standaard energiecontract voor onbepaalde tijd met variabele tarieven voor consumenten. Alle energieleveranciers zijn wettelijk verplicht zo’n contract aan te bieden. Het enige dat tussen aanbieders mag verschillen is de prijs. Alle andere contractvoorwaarden zijn gelijk. U kunt hierdoor modelcontracten makkelijk met elkaar vergelijken. De prijzen van het modelcontract zijn variabel en wijzigen periodiek.

U kunt het modelcontract afsluiten via de afdeling support. Zij sturen u dan binnen twee dagen een modelcontract bestaande uit:

  1. De bevestigingsbrief met daarin de belangrijkste onderdelen van het contract 
  2. De Modelcontractvoorwaarden 
  3. De Algemene voorwaarden, volgens het model van Energie-Nederland
  4. De geldende tarieven
  5. De kwaliteitscriteria met de servicevoorwaarden
Eenmalige energietoeslag
Huishoudens met een inkomen rond het sociaal minimum krijgen, naast de korting, eenmalig ongeveer € 800 extra om de hogere energierekening te betalen. Dit geld ontvangen zij via hun gemeente.

Heeft uw huishouden een inkomen rond het sociaal minimum? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor de eenmalige energietoeslag. Dit geld ontvangt u via uw gemeente. U krijgt de eenmalige energietoeslag van ongeveer € 800 automatisch als u een van de volgende uitkeringen ontvangt:

  • Bijstandsuitkering
  • IOAW-uitkering
  • IOAZ-uitkering

U hoeft hiervoor dus niets te doen. Als u geen bijstandsuitkering, IOAW- of IOAZ-uitkering heeft, maar wel een inkomen van maximaal 120% van het sociaal minimum, neem dan contact op met uw gemeente. Uw gemeente kan u vertellen of u de energietoeslag automatisch ontvangt of dat u de toeslag bij de gemeente moet aanvragen.

Doorverwijzen: