Vraagbundeling Voorjaar 2019

Ieder kwartaal organiseert LTO Ledenvoordeel een vraagbundeling voor de inkoop van stroom en aardgas.  Hiermee kunnen we een scherpere prijs dan realiseren dankzij de kracht van het collectief. Als u zich aanmeld ontvangt u vrijblijvend een voorstel voor 1 jaar of 3 jaar vaste tarieven.

U kunt zich nu weer inschrijven voor de voorjaarsronde. U ontvangt dan een voorstel op 14 mei.

Aanmelden vraagbundeling

6.000 deelnemers

vertrouwen op onze inkoopkracht

Over deze Vraagbundelingsronde:

 • U kunt zich aanmelden tot en met 6 mei 2019 12:00 uur;
 • Hiervoor moet uw huidige contract aflopen tussen 1 juni 2019 en uiterlijk 1 augustus 2019;
 • U ontvangt uiterlijk op 14 mei een aanbod voor vaste tarieven stroom en aardgas;
 • De duur van dit aanbod is 1 jaar (einddatum 1 juli 2020) of 3 jaar (einddatum 1 juli 2022);
 • Dit aanbod is vrijblijvend en geldig t/m 26 mei;
 • Het aanbod is gebaseerd op collectieve inkoop en daardoor extra voordelig.
 • Deze actie is enkel geldig voor kleinzakelijke aansluitingen (maximaal 3×80 Amp).
 • Let op:U hoeft zich niet aan te melden als u al bij het LTO collectief bij Greenchoice zit en wilt verlengen. Ook als dat nu een variabel contract is. In deze gevallen doet u automatisch mee.

Bekijk onze selectiecriteria

Vast tarief = 100% boerenstroom.

EnergieVanBoeren_Logo


Als collectief voor boeren-ondernemers vinden we het belangrijk dat energie afkomstig is van agrarische bronnen. Daarom hebben we afspraken met Greenchoice en Profito kunnen maken over de herkomst van energie. Dit draagt bij aan het rendement van boeren-ondernemers die investeren in duurzame opwekking. Het stroometiket heet “Energie van Boeren” en biedt u de garantie dat u zonder meerprijs agrarische energie betrekt, terwijl de opwekkers een goede prijs krijgen.
Lees meer

Zo vloeit er geld terug naar de agrarische sector in plaats van naar de grote energiereuzen die vaak fossiele brandstof of kernenergie gebruiken. In totaal zijn er circa 45 boeren en tuinders die ons collectief van energie voorzien via windenergie, zonne-energie of vergisting.

Akkerbouwer Van Beusichem (foto) uit Biddinghuizen levert stroom aan het Energie van Boeren collectief. Lees hier zijn verhaal.

Varkenshouder Bert Rijnen uit Oirschot is één van de grootste energieproducenten van het collectie. Lees ook zijn verhaal

Wekt u zelf energie op?

Kleinverbruikers:
Bij het LTO Collectief krijgt u de beste voorwaarden. Naast 100% saldering krijgt u een extra hoge vergoeding over het overschot tot 10.000 kWh. Vraag ons naar de voorwaarden. Heeft u geen zonnepanelen? Klik hier voor onze vraagbundeling.

Grootverbruikers:
Bent u ook geïnteresseerd om uw opgewekte stroom te leveren aan Nederlandse agrariërs die uw stroom vervolgens kunnen gebruiken voor hun productieprocessen? Wat als wij u vertellen dat de door u opgewekte energie nu al gebruikt wordt door andere Nederlandse agrarische ondernemers?

klik hier om zelf Energie van Boeren-opwekker te worden.

Zo helpen wij u verder.

Bel gerust met onze adviseurs als u een vraag heeft. Wij zijn er voor én namens u. Zo beantwoorden we graag uw vragen over energie-inkoop en overstappen.

Waarmee kunnen wij u helpen?

 • Contractcheck
 • Vragen over overstappen
 • Vragen over terugleveren

088 888 67 77

Energiehelpdesk
Voor een besparingscalculatie of andere vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen met LTO’s Energie helpdesk. Iedere werkdag bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur

Veelgestelde vragen over energie

Prijsopgave aanvragen

Wilt u ook een lagere energierekening zonder ieder jaar over te hoeven stappen? Doe dan mee met de Vraagbundeling en ontvang 14 mei het voorstel.

Aanmelden Vraagbundeling

Geen zorgen, u zit nog nergens aan vast