Duurzame warmte- en energiesystemen

Door aanwezige restwarmte (bijv. van dieren) te hergebruiken in combinatie met een warmtepomp van Nibe bespaart u tot wel 75% op uw gasverbruik! Als lid van LTO ontvangt u voordeel op energiesystemen gebaseerd op geothermie (aardwarmte), zonne-energie en warmte en koude opslag. Naast het standaard, marktconforme aanbod, ontvangt u een additioneel voordeel in de vorm van 2 jaar volledige garantie inclusief service & onderhoud op het warmtepompsysteem én 5 jaar garantie op de warmtepomp inclusief werkloon en voorrijkosten.

Gratis adviesgesprek / Meer informatie

Bespaar tot 75% uw gasverbruik!

Volledige garantie, service & onderhoud

Zeer snelle terugverdientijden

Vakmanschap, kennis en ervaring


Zorgvuldig vergeleken

Productmanager Johan Schuitemaker legt uit: LTO Ledenvoordeel heeft diverse leveranciers met elkaar vergeleken. Hierbij hebben we goed gekeken naar de prijs, techniek en betrouwbaarheid van de leverancier. Op basis van ons uitgebreide selectieproces komt R&R Systems samen met Nibe als beste uit de bus als het gaat om prijs, ervaring en kwaliteit.

Bekijk onze selectieprocedure

Energiebesparende maatwerkoplossingen

Door gebruik te maken van o.a. restwarmte uit mest ventilatielucht en/of spuiwater of warmte van de dieren, en deze weer slim in te zetten, worden grote besparingen op energiekosten gerealiseerd en worden welzijn en klimaat voor het dier aanzienlijk verbeterd. Over het algemeen verdienen de investeringen zich binnen enkele jaren terug. (Excl. subsidies en fiscale afschrijvingen)

R&R Systems is producent en leverancier van duurzame energiesystemen waarmee agrarische ondernemingen veel energie kunnen besparen en een waardevolle bijdrage leveren aan het behoud van het milieu.

FOTO LTO

Uw ledenvoordeel

Naast het standaard, marktconforme aanbod, ontvangt u een additioneel voordeel in de vorm van 2 jaar volledige garantie inclusief service & onderhoud op het warmtepompsysteem én 5 jaar garantie op de warmtepomp inclusief werkloon en voorrijkosten.

R&R Systems ontwikkelt duurzame maatwerkoplossingen die zijn gebaseerd op geothermie (aardwarmte), zonne-energie en warmte en koude opslag. Doordat alle specialismen in huis zijn, heeft u met slecht één enkele partij te maken. Mede dankzij ruime ervaring in de agrarische sector worden de duurzame energiesystemen tot succesvolle projecten gebracht.

R&Rsystems met www

Ledenvoordeel op energiesystemen

Wilt u een gratis adviesgesprek of wilt u meer informatie over de producten en/of diensten van Nibe R&R? Geef dan uw gegevens door via onderstaand formulier.

Gratis adviesgesprek / Meer informatie

Gasbesparing, loont altijd