€5,- korting voor Agridagen in Ravels België

€5,- korting voor Agridagen in Ravels België

Wageningen 25 januari 2018 – Van vrijdag 16 tot en met zondag 18 februari 2018 vindt in Ravels de 2de editie van de vernieuwde Agridagen plaats. Op een professionele én gezellige manier kunnen bezoekers kennismaken met de nieuwste producten en diensten die de toeleveranciers uit de landbouwsector van Vlaanderen en Nederland te bieden hebben. Leden LTO Noord, ZLTO en LLTB krijgen korting op de entree.
De focus van de editie 2018 ligt op de pluimvee-, varkens- en rundveehouderij, met daarbij ook de mechanisatie op erfniveau. Tijdens de beurs zullen tal van seminaries worden georganiseerd. In elk seminarie komen belangrijke Nederlandse sprekers/landbouwers aan bod. Op deze manier wil de organisatie een grensoverschrijdende kennisuitwisseling stimuleren. Landbouw stopt immers niet aan grenzen en vaak zijn de problematieken en uitdagingen aan beide kanten van de landgrens gelijk.

Veeteeltsector

De vakbeurs organiseert diverse seminaries. In het bijzonder een drietal seminaries voor de veeteeltsector. Op vrijdag 16 februari om 10.00 uur is er de seminarie voor de rundveehouder: ’40 liter per koe melken: maatschappelijk verantwoord?’ Daarnaast is op vrijdag om 18.15 uur ook de seminarie voor de pluimveehouder: ‘crisiscommunicatie, hoe pakken we dit aan?’ Tot slot is er op zaterdag 17 februari om 10.00 uur de seminarie voor de varkenshouder: ‘Een volgende crisis? Ik ben gewapend!’.

Korting voor leden

Leden van LTO krijgen bij inschrijving op één van de seminaries €5,- korting op het entreeticket en betalen €6,- entree in plaats van het reguliere tarief van €11,-. Het evenement ligt letterlijk op de grens tussen Nederland en België. Breng zeker een bezoek aan de beurs en ontmoet er naast de 50 Nederlandse bedrijven ook de belangrijkste spelers op de Vlaamse markt.

Meer informatie en inschrijven kan via: www.ltoledenvoordeel.nl/agridagen