Selecteer een pagina

Lyreco Printing Services

Om op de printkosten te besparen, introduceert LTO Ledenvoordeel voor alle leden een uniek aanbod samen met Lyreco Print Services. Wilt u weten wat u kunt besparen op uw printkosten? Dan vertelt een adviseur van Lyreco Print Services u graag meer. Na uw wensen goed geïnventariseerd te hebben, krijgt u een vrijblijvend aantrekkelijk voorstel.

Circa 30% besparing op printkosten*

Kwalitatief goede hardware

Betaal alleen de inkt die je gebruikt

L

Hoge kortingen op alle printbenodigdheden

*Uit onze analyses blijkt zelfs 70% besparing mogelijk te zijn als u nu per print betaald.

Veel voordeel te behalen op printen

Heeft u uw printer regelmatig nodig? Dan kunnen de kosten hiervan ongemerkt aardig oplopen. Het kan dan handig zijn om te kijken of u kosten kunt besparen. Er zijn wellicht zelfs mogelijkheden waar u nooit aan heeft gedacht. Lyreco Printing Services heeft naast de ledenkorting drie grote voordelen:

Betaal alleen wat u verbruikt

U betaalt voor de daadwerkelijk verbruikte toner inkt van het gebruikte kleur. En dat is in de praktijk flink voordeliger, maar dus ook eerlijker.

Goede hardware

Om kosten en tijd te besparen heeft LTO Ledenvoordeel zeer aantrekkelijke prijsafspraken gemaakt over printerhardware van Kyocera met Lyreco Print Services. Hiermee haalt u kwalitatief goede hardware in huis tegen een scherpe groothandelsprijs.

Complete bestelling

Alle printerbenodigdheden koopt u met ledenkorting. Er is geen verplichte afname qua volume.  Toners worden automatisch geleverd wanneer deze bijna op zijn.

Bestel naast toners en cardridges ook papier, orders, etiketten, nietjes en allerhande kantoorwaren mee. Naast de hardware krijgt u ook op deze producten een ledenvoordeel. Dit geldt ook op de grootverpakkingen Cup-a-Soup, suikerklontjes, werkhandschoenen en nog ruim 10.000 andere producten.

 

Afspraak maken Printing Services

Wilt u weten wat u kunt besparen op uw printkosten? Dan vertelt een adviseur van Lyreco Print Services u graag meer. Na uw wensen goed geïnventariseerd te hebben, krijgt u een aantrekkelijk voorstel.

Nieuws over diensten

Ledenvoordeel gaf doorslag voor De Lindenhoeve

Ledenvoordeel gaf doorslag voor De Lindenhoeve

Cor van den Heuvel en schoondochter Anke van den Heuvel van zorgboerderij en minicamping De Lindenhoeve in Nistelrode maken al 23 jaar gebruik van de diensten van afvalverwerker Van Happen Containers. De korting via LTO Ledenvoordeel maakt dat extra aantrekkelijk....

Agnes van den Elsen: ‘We kwamen steeds weer uit bij Van Happen’

Agnes van den Elsen: ‘We kwamen steeds weer uit bij Van Happen’

Paddenstoelbedrijf Nesco laat al jaren het afval verwijderen door Van Happen Containers. 'Dat werkt super’, zegt Agnes van den Elsen. ‘We hebben wel eens geïnformeerd bij andere afvalverwijderaars, maar we kwamen steeds weer uit bij Van Happen.’ Nesco is de grootste...