Opleidingen met ledenvoordeel

LTO Arbeidskracht organiseert in samenwerking met Lentiz cursus & consult en NCE verschillende opleidingen voor de agrarische sector. Leden van LTO ontvangen extra korting. Daarnaast kunt u bij de meeste opleidingen voor subsidie in aanmerking komen. Hiermee kunt u (een deel van) de opleidingskosten terug krijgen. Uniek is bovendien dat Lentiz bijna alle cursussen en opleidingen bij u op locatie kan geven.

Aanmeldformulier opleidingen

Exclusief ledenvoordeel van gem. 10% korting

Uw eigen bedrijf als leslocatie

Maatwerk mogelijk op aanvraag

Verschillende subsidiemogelijkheden

Opleiden van uw medewerkers

U heeft er profijt van wanneer u uw medewerkers opleidt. Dit vertaalt zich in een hoger rendement en gemotiveerde arbeidskrachten. Vaak waarderen medewerkers de investering die u doet, waardoor hun betrokkenheid vergroot. Bovendien neemt hun kennisniveau toe, wat de kwaliteit van de werkzaamheden verbetert. Veel ondernemers die gebruik maken van de diensten van LTO Arbeidskracht, zetten regelmatig Poolse medewerkers in. Daarom bieden we naast een taalcursus Pools – Nederlands op twee niveaus ook een aantal opleidingen aan in de Poolse taal.

090805-39 Arbeidskracht
lentiz logo

Aanmelden

LTO Arbeidskracht organiseert in samenwerking met Lentiz| cursus & consult en NCE verschillende opleidingen voor de agrarische sector. Leden van LTO ontvangen extra korting.

Aanmeldformulier opleidingen