10-40% korting bij LTO Arbeidskracht

LTO Arbeidskracht ondersteunt u bij administratieve zaken rondom uw seizoenarbeiders. Het hergebruiken van gegevens vormt de basis van de dienstverlening. U kunt bij LTO Arbeidskracht terecht voor zorgverzekeringen voor uw buitenlandse medewerkers, vacaturemeldingen, ondersteuning bij tewerkstellingsvergunningen en payrolling.

Website LTO Arbeidskracht

Exclusief ledenvoordeel van 10-40% korting

Ondersteuning bij administratieve zaken

Zorgverzekeringen, vacaturemeldingen

Tewerkstelling en payrolling

Zorgverzekering seizoenarbeiders

De buitenlandse werknemers op uw agrarische onderneming zijn verplicht een Nederlandse zorgverzekering af te sluiten voor de periode dat ze een dienstverband hebben in Nederland. U kunt voor deze werknemers via LTO Arbeidskracht een collectieve zorgverzekering afsluiten. Er zijn collectieve contracten met Zilveren Kruis Achmea, CZ en VGZ. Op deze verzekeringen krijgen de werknemers via LTO Arbeidskracht een aanzienlijke korting. Daarnaast kennen de verzekeringen van Zilveren Kruis Achmea en CZ geen eigen risico. Het is ook mogelijk om zorgtoeslag aan te vragen via LTO Arbeidskracht.
Meer over zorgverzekeringen

090805-39 seizoensarbeid

Payrolling

Door uw medewerkers bij LTO Arbeidskracht op de payroll te plaatsen, besteedt u alle administratieve en juridische werkgeverszorgen uit. LTO Arbeidskracht wordt in juridische zin werkgever en neemt alle arbeidsrechtelijke risico’s zoals ziekte van u over. Ook wordt de gehele loonadministratie verzorgd. U selecteert en werft uw eigen medewerkers en blijft verantwoordelijk voor eventuele huisvesting en vervoer.
meer over payrolling

Logo_LTO_Arbeidskracht

Ledenvoordeel

Als u gebruikt maakt van de diensten van LTO Arbeidskracht (met uitzondering van Payrolling) betaalt u een basisbijdrage per jaar. Als LTO lid van krijgt u hierop een korting van 30%. Daarnaast krijgt u een korting van 10-40% afhankelijk van de soort dienstverlening. Op de website van LTO Arbeidskracht vindt u meer informatie.

Website LTO Arbeidskracht