Selecteer een pagina

Ledenvoordeel bij LTO Arbeidskracht

LTO Arbeidskracht ontzorgt agrarische werkgevers met dienstverlening op het gebied van zorgverzekeringen voor internationale werknemers en Nederlands personeel, een cv database met Europese werkzoekenden, uitzenden en opleiding en training.

Leden van LTO ontvangen korting op het dienstenaanbod.

N

30% van de arbeidsmigranten in de agrosector is verzekerd via LTO Arbeidskracht

N

Ruim 2.500 Europese werkzoekenden in de cv bank van Seasonalwork.NL

N

Al meer dan 25 jaar de grootste uitzendaanbieder in de agrarische sector

N

Ruim aanbod opleidingen afgestemd op uw specifieke wensen

Collectieve zorgverzekering voor uw internationale werknemers

LTO Arbeidskracht is marktleider in het aanbieden van collectieve zorgverzekeringen voor internationale werknemers in de agrarische sector. Hiervoor werken we samen met HollandZorg en Zilveren Kruis. Internationale werknemers van agrarische werkgevers profiteren van een aantrekkelijke korting op hun zorgverzekering. Als extra service vraagt LTO Arbeidskracht gratis zorgtoeslag aan. Leden ontvangen €65,- korting op de basisbijdrage.

Opleiding en training

Opleiding is een manier om uw personeel te betrekken bij het bedrijf en daarmee te motiveren en te binden. De trainingen van LTO Arbeidskracht worden afgestemd op de wensen van de klant en de vaktechnische termen van het bedrijf. Voor de meeste opleidingen geldt een subsidie van 50 tot 75 procent. Leden ontvangen bovendien een korting van €30,- tot €140,- afhankelijk van de opleiding.

Seasonalwork.NL biedt een oplossing bij personeelstekort

De website www.seasonalwork.nl is een cv database en online vacaturebank. Seasonalwork.NL brengt werkzoekenden uit heel Europa eenvoudig en direct in contact met agrarische ondernemers in Nederland. Seasonalwork.NL helpt ondernemers die op zoek zijn naar gemotiveerd personeel dat wil werken in de agrosector. Het gaat niet alleen om seizoensarbeid, maar ook om permanent personeel. De kracht van Seasonalwork.NL is dat de site zich specifiek richt op de agrosector. Mensen die niet gemotiveerd zijn om in de agrosector te werken schrijven zich dan ook niet in. Leden ontvangen €100,- korting op een abonnement van Seasonalwork.NL.

Uitzenden

Voor uitzenden heeft LTO Arbeidskracht een intensieve samenwerking met het uitzendbedrijf Nedflex. Doordat u alle administratieve handelingen met betrekking op uw personeel uit handen geeft, wordt u volledig ontzorgd. Nedflex agrarisch is één van de grootste en snelst groeiende uitzendspecialisten in de agrarische sector.

LTO Arbeidskracht

Meer informatie

Wilt u graag meer te weten komen over LTO Arbeidskracht?

Bezoek de website of neem vrijblijvend contact op via telefoonnummer 088 472 42 00 of per e-mail info@ltoarbeidskracht.nl.

Nieuws over diensten

Ledenvoordeel gaf doorslag voor De Lindenhoeve

Ledenvoordeel gaf doorslag voor De Lindenhoeve

Cor van den Heuvel en schoondochter Anke van den Heuvel van zorgboerderij en minicamping De Lindenhoeve in Nistelrode maken al 23 jaar gebruik van de diensten van afvalverwerker Van Happen Containers. De korting via LTO Ledenvoordeel maakt dat extra aantrekkelijk....

Agnes van den Elsen: ‘We kwamen steeds weer uit bij Van Happen’

Agnes van den Elsen: ‘We kwamen steeds weer uit bij Van Happen’

Paddenstoelbedrijf Nesco laat al jaren het afval verwijderen door Van Happen Containers. 'Dat werkt super’, zegt Agnes van den Elsen. ‘We hebben wel eens geïnformeerd bij andere afvalverwijderaars, maar we kwamen steeds weer uit bij Van Happen.’ Nesco is de grootste...