10-40% korting bij LTO Arbeidskracht

LTO Arbeidskracht ondersteunt u bij administratieve zaken rondom uw seizoenarbeiders. Het hergebruiken van gegevens vormt de basis van de dienstverlening. U kunt bij LTO Arbeidskracht terecht voor zorgverzekeringen voor uw buitenlandse medewerkers, vacaturemeldingen, ondersteuning bij tewerkstellingsvergunningen en payrolling.

Website LTO Arbeidskracht

Exclusief ledenvoordeel van 10-40% korting

Ondersteuning bij administratieve zaken

Zorgverzekeringen, vacaturemeldingen

Tewerkstelling en payrolling

Zorgverzekering seizoenarbeiders

LTO Arbeidskracht zet zich in voor alle agrarisch werkgevers in Nederland. Goed werkgeverschap, eenvoud en gemak staan centraal. Onze telefonische helpdesk is dagelijks bereikbaar om uw werkgeversvragen te beantwoorden. Met het dienstenaanbod ontzorgen wij u bij alle zaken omtrent het agrarisch werkgeverschap.

Onze dienstverlening bestaat uit:

  • Opleidingen
  • Zorgverzekeringen
  • Online werving en selectie
  • Collectieve zorgverzekeringen
090805-39 seizoensarbeid

Opleiding

Met een opleiding via LTO Arbeidskracht gaan u en uw personeel mee in de ontwikkelingen van de agrarische sector. Uw bedrijf blijft groeien en uw werknemers raken meer betrokken bij uw onderneming. Groot voordeel is dat veel van de achttien verschillende opleidingen op locatie gehouden worden en in de Nederlandse en Poolse taal aangeboden worden. De opleidingen worden afgestemd op het vakjargon wat u op uw bedrijf gebruikt. En wist u dat voor veel van onze opleidingen subsidies beschikbaar zijn?

Zorgverzekering

Voor permanent personeel
Met een zorgverzekering via het collectief van Agro+Zorg bent u er zeker van dat uw vaste werknemers profiteren van een goede zorgverzekering tegen een scherpe premie. Met Agro+Zorg profiteren uw vaste werknemers van 10% korting op de basis verzekering en tot 17% korting op een aanvullende verzekering. Uw werknemers sluiten deze zorgverzekering zelf af bij Zilveren Kruis of CZ. Hierdoor kost het u vrijwel geen moeite om goede secundaire arbeidsvoorwaarden aan te bieden aan uw werknemers.
Voor seizoenarbeiders
LTO Arbeidskracht is marktleider in het aanbieden van zorgverzekeringen voor seizoenarbeiders. Dit komt niet alleen door de eenvoud en het gemak van onze dienstverlening, maar vooral door de aantrekkelijke voordelen. Uw seizoenarbeiders betalen een aantrekkelijke dagpremie, hebben geen verplicht eigen risico en repatriëring en spoedeisende tandhulp zijn standaard meeverzekerd. Daarnaast vragen wij gratis zorgtoeslag aan voor uw seizoenarbeiders.

Online werving en selectie

Seasonalwork.NL is een online CV database met een groot aantal gemotiveerde werkzoekende en is specifiek gericht op de agrarische sector. De werkzoekende uit Europa zijn nog in het thuisland en komen op uw verzoek naar Nederland om te werken. U selecteert zelf kandidaten uit de goed gevulde CV database en kunt een gratis vacature plaatsen. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om de wervingsopdracht en alle bijkomende administratieve handelingen uit handen te geven middels een werving en selectie opdracht. Wij hebben een Pools en Engelstalige intercedent in dienst, hierdoor hebben we op een eenvoudige wijze contact met geschikte kandidaten.

Logo_LTO_Arbeidskracht

Meer informatie

Wilt u graag meer te weten komen over LTO Arbeidskracht? Bezoek onze website of neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 088 472 42 00 of per e-mail info@ltoarbeidskracht.nl.

Website LTO Arbeidskracht