Selecteer een pagina

Ledenvoordeel bij LTO Arbeidskracht

LTO Arbeidskracht ontzorgt agrarische werkgevers met dienstverlening op het gebied van zorgverzekeringen voor internationale werknemers en Nederlands personeel, een cv database met Europese werkzoekenden, uitzenden en opleiding en training.

Leden van LTO ontvangen korting op het dienstenaanbod.

N

30% van de arbeidsmigranten in de agrosector is verzekerd via LTO Arbeidskracht

N

Ruim 2.500 Europese werkzoekenden in de cv bank van Seasonalwork.NL

N

Al meer dan 25 jaar de grootste uitzendaanbieder in de agrarische sector

N

Ruim aanbod opleidingen afgestemd op uw specifieke wensen

Collectieve zorgverzekering voor uw internationale werknemers

LTO Arbeidskracht is marktleider in het aanbieden van collectieve zorgverzekeringen voor internationale werknemers in de agrarische sector. Hiervoor werken we samen met HollandZorg en Zilveren Kruis. Internationale werknemers van agrarische werkgevers profiteren van een aantrekkelijke korting op hun zorgverzekering. Als extra service vraagt LTO Arbeidskracht gratis zorgtoeslag aan. Leden ontvangen €65,- korting op de basisbijdrage.

Opleiding en training

Opleiding is een manier om uw personeel te betrekken bij het bedrijf en daarmee te motiveren en te binden. De trainingen van LTO Arbeidskracht worden afgestemd op de wensen van de klant en de vaktechnische termen van het bedrijf. Voor de meeste opleidingen geldt een subsidie van 50 tot 75 procent. Leden ontvangen bovendien een korting van €30,- tot €140,- afhankelijk van de opleiding.

Seasonalwork.NL biedt een oplossing bij personeelstekort

De website www.seasonalwork.nl is een cv database en online vacaturebank. Seasonalwork.NL brengt werkzoekenden uit heel Europa eenvoudig en direct in contact met agrarische ondernemers in Nederland. Seasonalwork.NL helpt ondernemers die op zoek zijn naar gemotiveerd personeel dat wil werken in de agrosector. Het gaat niet alleen om seizoensarbeid, maar ook om permanent personeel. De kracht van Seasonalwork.NL is dat de site zich specifiek richt op de agrosector. Mensen die niet gemotiveerd zijn om in de agrosector te werken schrijven zich dan ook niet in. Leden ontvangen €100,- korting op een abonnement van Seasonalwork.NL.

Uitzenden

Voor uitzenden heeft LTO Arbeidskracht een intensieve samenwerking met het uitzendbedrijf Nedflex. Doordat u alle administratieve handelingen met betrekking op uw personeel uit handen geeft, wordt u volledig ontzorgd. Nedflex agrarisch is één van de grootste en snelst groeiende uitzendspecialisten in de agrarische sector.

LTO Arbeidskracht

Meer informatie

Wilt u graag meer te weten komen over LTO Arbeidskracht?

Bezoek de website of neem vrijblijvend contact op via telefoonnummer 088 472 42 00 of per e-mail info@ltoarbeidskracht.nl.

Nieuws over diensten

Voorkom een plaag, begin vandaag

Voorkom een plaag, begin vandaag

Het beheersen van ratten en muizen moet sinds dit jaar, zowel binnen als buiten gebouwen, volgens de IPM-werkwijze gebeuren. Dat wil zeggen Integrated Pest Management, of te wel geïntegreerd plaagdiermanagement. Doel van deze werkwijze is om dierplagen en...

Steeds meer boeren en tuinders kiezen voor koffie van SMIT&DORLAS

Steeds meer boeren en tuinders kiezen voor koffie van SMIT&DORLAS

SMIT&DORLAS levert al twee eeuwen koffie uit eigen branderijen. In het begin bestond de klantenkring vooral uit hotels. Nu zijn bedrijven uit heel veel branches afnemer van de kwaliteitskoffie. Ook in de kantine of het kantoor van steeds meer agrarische bedrijven...

Koffie en kracht gebundeld: een smaakvolle samenwerking

Koffie en kracht gebundeld: een smaakvolle samenwerking

Nieuw ledenvoordeelpartner Smit&Dorlas voor LTO Ledenvoordeel Wageningen, 2 oktober 2023 - LTO Ledenvoordeel is verheugd om de nieuwste toevoeging aan haar netwerk van partners aan te kondigen. Smit&Dorlas, een gerenommeerde naam in de koffie-industrie, heeft...