Selecteer een pagina

Ledenvoordeel bij LTO Arbeidskracht

LTO Arbeidskracht ontzorgt agrarische werkgevers met dienstverlening op het gebied van zorgverzekering, payrolling, opleiding en werving & selectie van seizoenarbeiders én vaste medewerkers. Leden ontvangen korting op het dienstenaanbod.

N

30% van de arbeidsmigranten in de agrosector is verzekerd via LTO Arbeidskracht

N

Ruim 1500 Europese werkzoekenden in de CV-bank van Seasonalwork.NL

N

Al meer dan 25 jaar de grootste payrollaanbieder in de agrarische sector

N

18 opleidingen afgestemd op uw specifieke wensen

Collectieve zorgverzekering voor uw personeel

LTO Arbeidskracht is marktleider in het aanbieden van collectieve zorgverzekeringen voor werknemers in de agrarische sector. Hiervoor werken we samen met HollandZorg en Zilveren Kruis. Buitenlandse tijdelijke werknemers van agrarisch werkgevers profiteren van een aantrekkelijke korting op hun zorgverzekering. Als extra service vraagt LTO Arbeidskracht gratis zorgtoeslag aan. Leden ontvangen €30 korting op de basisbijdrage.

Opleiding

Opleiding is een manier om uw personeel te betrekken bij het bedrijf en daarmee te motiveren en te binden. De trainingen van LTO Arbeidskracht worden afgestemd op de wensen van de klant en de vaktechnische termen van het bedrijf. Voor de meeste opleidingen geldt een subsidie van 50 tot 75 procent. Leden ontvangen bovendien een korting van €30 tot €140, afhankelijk van de opleiding.

Online werving en selectie arbeidsmigranten

De website www.seasonalwork.nl is een CV-database. Seasonalwork.NL brengt werkzoekenden uit heel Europa makkelijker in contact met agrarische bedrijven in Nederland. Seasonalwork.NL helpt ondernemers die op zoek zijn naar gemotiveerd personeel dat wil werken in de agrosector. Het gaat niet alleen om seizoensarbeid, maar ook om permanent personeel. De kracht van Seasonalwork.NL is dat de site zich specifiek richt op de agrosector. Mensen die niet gemotiveerd zijn om in de agrosector te werken schrijven zich dan ook niet in. Leden ontvangen €25 korting op een abonnement van Seasonalwork.NL.

Payrolling

Voor payrolling heeft LTO Arbeidskracht een intensieve samenwerking met het payrollbedrijf Nedflex. Doordat u alle administratieve handelingen met betrekking op uw personeel uit handen geeft, wordt u volledig ontzorgd. Nedflex agrarisch is één van de grootste en snelst groeiende payrollspecialisten in de agrarische sector.

Meer informatie

Wilt u graag meer te weten komen over LTO Arbeidskracht? Bezoek onze website of neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 088 472 42 00 of per e-mail info@ltoarbeidskracht.nl.