Selecteer een pagina

isacert-logo

Vinçotte ISACert

Vinçotte ISACert is een internationale inspectie- en certificatie instelling die gespecialiseerd is in de Agro- en Foodsector. Als specialist levert Vinçotte ISACert certificatie-, inspectie- en onderzoeksdiensten op het gebied van voedselveiligheid, kwaliteit en duurzaamheid. Met een certificaat van Vinçotte ISACert voldoet u aantoonbaar aan de eisen van uw afnemers, wet- en regelgeving.


Vinçotte ISACert is ontstaan door een fusie van ISA, ISA Nederland, FoodCert en NAK AGRO. Elk van de bedrijven hebben hun eigen specialisme ingebracht in de huidige onderneming die daarmee een toonaangevende audit- en certificatie instelling is geworden voor de gehele Agro- en Foodsector, van boer tot bord.

De Agrarische sector is de bron van ons voedsel. De wijze waarop deze sector ons voedsel produceert bepaalt de kwaliteit en veiligheid van de grondstoffen van onze voedingsmiddelen. Ongediertebestrijding is onlosmakelijk verbonden met voedselveiligheid en is daarom ook een vast element in vele voedselveiligheidsstandaarden. Om die reden heeft Vinçotte ISACert besloten om de dienstverlening uit te breiden met certificatie ‘IPM rattenbeheersing’ waarmee u aantoonbaar kunt voldoen aan de huidige wet- en regelgeving. Op zoek naar onafhankelijke expertise die u hierin verder helpt? Vertrouw op de deskundigheid van Vinçotte ISACert!

< Terug