Uw betonvloer voordelig opruwen?

Last van gladde vloeren in de loopstal en wilt u hier iets aan doen? Om het beste aanbod in de markt te selecteren organiseert LTO een vraagbundeling voor het opruwen van de betonvloeren. Hoe meer leden zich melden, hoe beter de onderhandelingspositie in de markt. Inmiddels hebben 86 leden zich vóór de deadline gemeld. Met dit mooie aantal gaan wij onderhandelen met verschillende aanbieders. U kunt zich nog steeds tot uiterlijk 15 juni melden. 16 juni krijgt u, na de aanbesteding, vrijblijvend het beste aanbod toegestuurd.

Direct aanmelden!

Binnenkort voordeel voor leden van LTO

Kwaliteit

Garantie

Agrarische ervaring

Vraagbundeling Betonvloer Opruwen

In loopstallen op bijvoorbeeld melkveebedrijven en in paardenstallen slijten betonvloeren gauw. Hierdoor worden vloeren glad waardoor koeien en paarden niet meer vlot durven te lopen uit angst om uit te glijden. Ook zijn koeien bang om te springen bij tochtigheid. Eens in de zoveel tijd is het daarom verstandig uw betonvloer op te ruwen. Door een profiel in het beton te maken worden vloeren weer goed beloopbaar.
Met vraagbundeling Betonvloer Opruwen verzamelen we alle agrariërs die hun betonvloer willen laten opruwen. Hoe meer aanmeldingen we krijgen hoe beter onze onderhandelingspositie is met diverse leveranciers. De leverancier die met het beste aanbod komt leggen we bij u voor. Hierbij wordt rekening gehouden met uw wensen. We kijken bovendien niet enkel naar de prijs, maar ook kwaliteit, garantie en ervaring zijn onderdeel van ‘het beste aanbod’.

Doe mee met deze actie!!

Heeft interesse om deel te nemen aan de vraagbundeling van het opruwen van uw betonvloeren? Meld u dan vrijblijvend aan via onderstaand formulier, u ontvangt 16 juni een vrijblijvend aanbod.

Direct aanmelden!