Selecteer een pagina

Uw betonnen stalvloer voordelig opruwen?

Last van gladde vloeren in de loopstal en wilt u hier iets aan doen? Om het beste aanbod in de markt te selecteren heeft LTO voor de tweede keer een vraagbundeling voor het opruwen van de stalvloeren gehouden. Dit jaar hebben meer dan 70 melkveehouders zich gemeld waardoor we net als vorig jaar een goed aanbod kunnen uitonderhandelen met van Esch. Meld u aan en profiteer ook van het voordelige aanbod.

Speciaal voordeel voor leden van LTO

N

Kwaliteit

N

Garantie

N

Agrarische ervaring

Vraagbundeling Betonvloer Opruwen

In loopstallen op bijvoorbeeld melkveebedrijven en in paardenstallen slijten betonvloeren gauw. Hierdoor worden vloeren glad waardoor koeien en paarden niet meer vlot durven te lopen uit angst om uit te glijden. Ook zijn koeien bang om te springen bij tochtigheid. Eens in de zoveel tijd is het daarom verstandig uw betonvloer op te ruwen. Door een profiel in het beton te maken worden vloeren weer goed beloopbaar.

 

 

Met vraagbundeling Stalvloer Opruwen verzamelen we alle agrariërs die hun stalvloer willen laten opruwen. Hoe meer aanmeldingen we krijgen hoe beter onze onderhandelingspositie is met diverse leveranciers. Firma van Esch heeft de vraagbundeling voor de tweede keer op rij gewonnen. Hierbij is rekening gehouden met uw wensen. We hebben bovendien niet enkel naar de prijs gekeken, maar ook kwaliteit, garantie en ervaring zijn onderdeel van ‘het beste aanbod’.

 

Gebruik maken van het collectieve aanbod

Heeft interesse om deel een collectief aanbod te ontvangen voor het opruwen van uw betonnen stalvloeren? Meld u dan vrijblijvend aan via onderstaand formulier. U ontvangt binnen enkele werkdagen een vrijblijvend aanbod.