Selecteer een pagina

Uw betonnen stalvloer voordelig opruwen?

Last van gladde vloeren in de loopstal en wilt u hier iets aan doen?  Voor het opruwen van de stalvloeren kiest LTO Ledenvoordeel voor een partnership met Van Esch Gripsystemen.  Meer dan 85 melkveehouders zijn al tevreden klant. Meld u aan en profiteer ook van het voordelige aanbod.

Ledenvoordeel

N

Kwaliteit

Garantie

Agrarische ervaring

Waarom betonvloer opruwen?

In loopstallen op bijvoorbeeld melkveebedrijven en in paardenstallen slijten betonvloeren gauw. Hierdoor worden vloeren glad waardoor koeien en paarden niet meer vlot durven te lopen uit angst om uit te glijden. Ook zijn koeien bang om te springen bij tochtigheid. Eens in de zoveel tijd is het daarom verstandig uw betonvloer op te ruwen. Door een profiel in het beton te maken worden vloeren weer goed beloopbaar.

LTO Ledenvoordeel kiest voor Van Esch

Bij de onderhandelingen met Van Esch is rekening gehouden met de wensen van u en uw collegaboeren. We hebben niet enkel naar de prijs gekeken, maar ook kwaliteit, garantie en ervaring zijn onderdeel van ‘het beste aanbod’.

Maak nu gebruik van dit aanbod

Heeft u interesse voor het opruwen van uw betonnen stalvloeren? Meld u dan aan via onderstaand formulier. U ontvangt binnen enkele werkdagen een vrijblijvend aanbod.