Uw betonvloer voordelig opruwen?

Last van gladde vloeren in de loopstal en wilt u hier iets aan doen? Om het beste aanbod in de markt te selecteren organiseerde LTO in juni 2017 een vraagbundeling voor het opruwen van de betonvloeren. Hoe meer leden zich melden, hoe beter de onderhandelingspositie in de markt. Uiteindelijk hebben 91 leden zich vóór de deadline gemeld. Met dit mooie aantal hebben wij onderhandeld met verschillende aanbieders, het best mogelijke aanbod gerealiseerd en deze vrijblijvend naar alle aangemelde leden toegestuurd. U kunt zich nog steeds melden indien u de vraagbundeling heeft gemist. Wij gaan vervolgens voor u kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Direct aanmelden!

Speciaal voordeel voor leden van LTO

Kwaliteit

Garantie

Agrarische ervaring

Vraagbundeling Betonvloer Opruwen

In loopstallen op bijvoorbeeld melkveebedrijven en in paardenstallen slijten betonvloeren gauw. Hierdoor worden vloeren glad waardoor koeien en paarden niet meer vlot durven te lopen uit angst om uit te glijden. Ook zijn koeien bang om te springen bij tochtigheid. Eens in de zoveel tijd is het daarom verstandig uw betonvloer op te ruwen. Door een profiel in het beton te maken worden vloeren weer goed beloopbaar.
Met vraagbundeling Betonvloer Opruwen verzamelen we alle agrariërs die hun betonvloer willen laten opruwen. Hoe meer aanmeldingen we krijgen hoe beter onze onderhandelingspositie is met diverse leveranciers. De leverancier die met het beste aanbod komt leggen we bij u voor. Hierbij wordt rekening gehouden met uw wensen. We kijken bovendien niet enkel naar de prijs, maar ook kwaliteit, garantie en ervaring zijn onderdeel van ‘het beste aanbod’.

Doe mee met deze actie!!

Heeft interesse om deel te nemen aan de vraagbundeling van het opruwen van uw betonvloeren? Meld u dan vrijblijvend aan via onderstaand formulier. U ontvangt binnen enkele werkdagen een vrijblijvend aanbod.

Direct aanmelden!