Uw betonnen stalvloer voordelig opruwen?

Last van gladde vloeren in de loopstal en wilt u hier iets aan doen? Om het beste aanbod in de markt te selecteren organiseert LTO voor de tweede keer een vraagbundeling voor het opruwen van de stalvloeren. Hoe meer leden zich melden, hoe beter de onderhandelingspositie in de markt. Vorig jaar hebben 91 leden zich gemeld waarvan maar liefst 85 leden ingegaan zijn op het aanbod! Dat is een geweldig resultaat, wat we ook dit jaar voor ogen hebben. Dus is uw betonvloer toe aan een opruwing? Meld u dan voor 2 april 9:00 uur aan en ontvang op 16 april het vrijblijvende aanbod.

Direct aanmelden!

Speciaal voordeel voor leden van LTO

Kwaliteit

Garantie

Agrarische ervaring

Vraagbundeling Betonvloer Opruwen

In loopstallen op bijvoorbeeld melkveebedrijven en in paardenstallen slijten betonvloeren gauw. Hierdoor worden vloeren glad waardoor koeien en paarden niet meer vlot durven te lopen uit angst om uit te glijden. Ook zijn koeien bang om te springen bij tochtigheid. Eens in de zoveel tijd is het daarom verstandig uw betonvloer op te ruwen. Door een profiel in het beton te maken worden vloeren weer goed beloopbaar.
Met vraagbundeling Stalvloer Opruwen verzamelen we alle agrariërs die hun stalvloer willen laten opruwen. Hoe meer aanmeldingen we krijgen hoe beter onze onderhandelingspositie is met diverse leveranciers. De leverancier die met het beste aanbod komt leggen we bij u voor. Hierbij wordt rekening gehouden met uw wensen. We kijken bovendien niet enkel naar de prijs, maar ook kwaliteit, garantie en ervaring zijn onderdeel van ‘het beste aanbod’.

Doe mee met deze actie!!

Heeft interesse om deel te nemen aan de vraagbundeling van het opruwen van uw betonnen stalvloeren? Meld u dan vrijblijvend aan via onderstaand formulier. U ontvangt op 16 april het vrijblijvende aanbod.

Direct aanmelden!

U heeft nog

Tijdsplanning

Aanmelden voor Vraagbundeling Stalvloer Opruwen (hoe meer leden zich melden, hoe beter de onderhandelingspositie) 1 april
Selectieprocedure opstellen en opvragen offertes bij diverse leveranciers 1 april
Beoordelen offertes en gesprekken voeren met leveranciers, vervolgens contract tekenen 9 april
Leden op de hoogte stellen van het onderhandelde aanbod 16 april