AgriSupport

Het weerbericht voor land- en tuinbouw met ziektedrukmeter en spuitadviezen
Het weer speelt een grote rol in de bedrijfsvoering. Betere weersinformatie zorgt voor een betere planning en daardoor een hogere opbrengst. Met behulp van de AgriSupport van InfoPlaza beschikt u altijd over de juiste informatie.

agroweeradvies-kool-witte_roest-ziektedruk-20160223Ziektedruk

U ziet in één oogopslag of het weer de kans op ziektedruk verhoogt. Dit wordt getoond voor meer dan 40 schimmelziektes in onder andere aardappelen, uien, tarwe, wortelen, asperges en bloembollen.

Spuitadvies

Voor diverse gewassen wordt een spuitadvies gegeven. U vult uw ras, loofgroei en datum laatste bespuiting in en u ziet direct of er nog restbescherming aanwezig is en wanneer een nieuwe behandeling nodig is.

agroweeradvies-tuinbouw-kunstmest_spuiten-20160227

Activiteiten

U krijgt hulp van de beslissing om diverse werkzaamheden uit te voeren. Een duidelijke kleurenschaal van groen naar rood, toont of het weer meewerkt. Bijvoorbeeld voor grondbewerking op vorst, bemesten of kuilen.

Landbouwweerbericht

Uiteraard vindt u hier ook alle weersinformatie die u nodig heeft. De verwachting per uur in detail en ook de trend voor de komende 15 dagen. Op basis van het opgetreden weer vindt u ook de vochtbalans.

Probeer AgriSupport
nu 2 maanden gratis!

Aanmelden

  • AgriSupport-01

  • AgriSupport-03

  • AgriSupport-02

  • AgriSupport-01