Collectieve inkoop waterzuivering

De nieuwe en strengere wetgeving rondom water en emissie, heeft ervoor gezorgd dat LTO Ledenvoordeel in samenwerking met LTO Glaskracht een inkoopcollectief is gestart voor leden die hiermee te maken krijgen. LTO heeft een marktverkenning en selectieprocedure uitgevoerd waarbij Waterson als beste uit de bus is gekomen. Hierdoor profiteren leden van 7% korting op de tarieven voor mobiele waterzuivering.

Direct aanmelden

7% ledenkorting voor leden van LTO

Ervaring in de sector tuinbouw

Korting op de al scherpe tarieven

Kennis, ervaring en vakmanschap

Mobiele waterzuivering

Bij mobiel zuiveren kiest de ondernemer voor een leverancier die het opgevangen water op de locatie van de ondernemer zelf komt zuiveren. Hiervoor komt de leverancier langs met een mobiele waterzuiveringsinstallatie. Uit berekeningen blijkt dat mobiele waterzuivering een interessant alternatief is ten opzichte van zelf investeren.


Wat is uw situatie?

  • Glastuinbouwbedrijf met gemiddeld 0,8 ha die wekelijks minder dan 20 m3/ha lozen;
  • Glastuinbouwbedrijf met gemiddeld 3,5 ha die wekelijks 20 tot 50 m3/ha lozen.

Meld u alvast voor de collectieve inkoop!

Met Waterson heeft LTO een ledenkorting van 7% afgesproken. De prijzen voor mobiel zuiveren zijn afhankelijk van de bufferinhoud en de rioolcapaciteit. Leden kunnen zich nog steeds melden en krijgen op basis van hun zuiveringsbehoefte een persoonlijke offerte maken.

Direct aanmelden!