Selecteer een pagina

Tijdelijke huisvesting met Ledenvoordeel

Heeft u medewerkers waarvoor u tijdelijke huisvesting nodig heeft? Regel dit dan goed en voordelig met LTO Ledenvoordeel. Het aanbod voldoet aan de normen die door het huisvestingskeurmerk SNF worden gehanteerd. De prijzen zijn scherp door een aantrekkelijk Ledenvoordeel.

Exclusief ledenvoordeel van 5% korting

Past binnen het SNF-keurmerk

A

Snel geregeld

N

Voordelig weektarief

Huisvestingskeurmerk SNF

In Nederland werken jaarlijks circa 300.000 arbeidsmigranten. Wilt u huisvesting voor uw buitenlandse werknemers organiseren? Houd dan rekening met het huisvestingskeurmerk SNF. Hierin is vastgelegd waar woonruimte voor arbeidsmigranten aan moet voldoen. De huisvesting die u via LTO Ledenvoordeel voordelig kunt verkrijgen past binnen deze eisen.

U kunt vervolgens zelf een certificaat aanvragen waarmee u aantoont dat uw huisvesting op orde is. Dit is belangrijk wanneer de CAO in de sector voorschrijft dat aan de landelijke huisvestingsnorm voor arbeidsmigranten moet worden voldaan.

Let er op dat bij deze eisen een douche en kookgelegenheid wordt voorgeschreven. De meeste woonunits beschikken hier niet over, omdat de kookgelegenheid ook buiten de woon/slaapvertrekken geregeld kan worden.

Lees meer over de kookgelegenheid

Om de woonuntis van een kookgelegenheid te voorzien kan er een extra unit worden ingericht als kookgelegenheid De kookapparatuur dient zelf geregeld te worden: (Kookplaat/platen, minimaal 4 pitten, bij meer dan 8 personen 1 pit per 2 personen, bij meer dan 30 personen minimaal 16 pitten. )

Korting bij Van Happen

Als lid van LTO Noord, ZLTO, LLTB of KAVB krijgt u een aantrekkelijke korting op tijdelijke huisvestingsoplossingen bij Van Happen Containers. Deze bestaat uit een voordelig weektarief  en korting op de aan/ en afvoer.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Wilt u zelf de huisvesting verzorgen voor uw tijdelijke medewerkers? Informeer dan naar de prijzen via onderstaande knop

Nieuws over bedrijfsvoering

Kiezen tussen voordelig of betrouwbaar

Kiezen tussen voordelig of betrouwbaar

Een kwalitatief goed correctiesignaal is als een goede nachtrust. Het is vanzelfsprekend totdat het een keer­tje misgaat en het je opbreekt. En dan is het te laat. Zo is het ook met een gps RTK-correctiesignaal.    Een keertje kijken bij de buren kan nooit kwaad. Soms...

Vraag subsidie voor geïntegreerde gewasbescherming

Vraag subsidie voor geïntegreerde gewasbescherming

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) komt met een subsidieregeling voor boeren of loonwerkers die werken aan preventieve en niet-chemische maatregelen om de geïntegreerde gewasbescherming op hun bedrijf te verbeteren. Zij kunnen in september subsidie...

Klaar voor de toekomst met uw eigen wateropslag

Klaar voor de toekomst met uw eigen wateropslag

De steeds extremere weersomstandigheden, zoals hevige neerslag, hittegolven en droogte, hebben een aanzienlijke impact op de landbouwsector. Het is van cruciaal belang dat we vandaag de dag op een slimme manier met water omgaan, waarbij efficiënte wateropslag een...