Selecteer een pagina

Tijdelijke huisvesting met Ledenvoordeel

Heeft u medewerkers waarvoor u tijdelijke huisvesting nodig heeft? Regel dit dan goed en voordelig met LTO Ledenvoordeel. Het aanbod voldoet aan de normen die door het huisvestingskeurmerk SNF worden gehanteerd. De prijzen zijn scherp door een aantrekkelijk Ledenvoordeel.

Exclusief ledenvoordeel van 5% korting

Past binnen het SNF-keurmerk

A

Snel geregeld

N

Voordelig weektarief

Huisvestingskeurmerk SNF

In Nederland werken jaarlijks circa 300.000 arbeidsmigranten. Wilt u huisvesting voor uw buitenlandse werknemers organiseren? Houd dan rekening met het huisvestingskeurmerk SNF. Hierin is vastgelegd waar woonruimte voor arbeidsmigranten aan moet voldoen. De huisvesting die u via LTO Ledenvoordeel voordelig kunt verkrijgen past binnen deze eisen.

U kunt vervolgens zelf een certificaat aanvragen waarmee u aantoont dat uw huisvesting op orde is. Dit is belangrijk wanneer de CAO in de sector voorschrijft dat aan de landelijke huisvestingsnorm voor arbeidsmigranten moet worden voldaan.

Let er op dat bij deze eisen een douche en kookgelegenheid wordt voorgeschreven. De meeste woonunits beschikken hier niet over, omdat de kookgelegenheid ook buiten de woon/slaapvertrekken geregeld kan worden.

Lees meer over de kookgelegenheid

Om de woonuntis van een kookgelegenheid te voorzien kan er een extra unit worden ingericht als kookgelegenheid De kookapparatuur dient zelf geregeld te worden: (Kookplaat/platen, minimaal 4 pitten, bij meer dan 8 personen 1 pit per 2 personen, bij meer dan 30 personen minimaal 16 pitten. )

Korting bij Van Happen

Als lid van LTO Noord, ZLTO, LLTB of KAVB krijgt u een aantrekkelijke korting op tijdelijke huisvestingsoplossingen bij Van Happen Containers. Deze bestaat uit een voordelig weektarief  en korting op de aan/ en afvoer.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Wilt u zelf de huisvesting verzorgen voor uw tijdelijke medewerkers? Informeer dan naar de prijzen via onderstaande knop

Nieuws over bedrijfsvoering

5 tips voor optimale kwaliteit van drinkwater voor vee

5 tips voor optimale kwaliteit van drinkwater voor vee

Een goede drinkwatervoorziening draagt bij aan de diergezondheid, maar het blijkt in de praktijk niet altijd even makkelijk om deze te waarborgen. Wateronderzoek door Normec Foodcare helpt veehouders systematisch inzicht te krijgen in hun waterkwaliteit. In dit...

Wijziging regelgeving spuitlicentie – Verleng op tijd!

Wijziging regelgeving spuitlicentie – Verleng op tijd!

Vanaf 1 augustus wordt het verplicht om één van de vier punten voor uw verlenging te halen bij een fysieke bijeenkomst. Het gaat om een punt voor Veiligheid en techniek (VT), zowel voor ‘Uitvoeren’ als ‘Bedrijfsvoeren’. Tot en met juli kunt u nog volledig online...