Tijdelijke huisvesting met Ledenvoordeel

Heeft u medewerkers waarvoor u tijdelijke huisvesting nodig heeft? Regel dit dan goed en voordelig met LTO Ledenvoordeel. Het aanbod voldoet aan de normen die door het huisvestingskeurmerk SNF worden gehanteerd. De prijzen zijn scherp door een aantrekkelijk Ledenvoordeel.

Neem contact met mij op

Exclusief ledenvoordeel van 5% korting

Past binnen het SNF-keurmerk

Snel geregeld

Voordelig weektarief

Huisvestingskeurmerk SNF

In Nederland werken jaarlijks circa 300.000 arbeidsmigranten. Wilt u huisvesting voor uw buitenlandse werknemers organiseren? Houd dan rekening met het huisvestingskeurmerk SNF. Hierin is vastgelegd waar woonruimte voor arbeidsmigranten aan moet voldoen. De huisvesting die u via LTO Ledenvoordeel voordelig kunt verkrijgen past binnen deze eisen.

U kunt vervolgens zelf een certificaat aanvragen waarmee u aantoont dat uw huisvesting op orde is. Dit is belangrijk wanneer de CAO in de sector voorschrijft dat aan de landelijke huisvestingsnorm voor arbeidsmigranten moet worden voldaan.

Let er op dat bij deze eisen een douche en kookgelegenheid wordt voorgeschreven. De meeste woonunits beschikken hier niet over, omdat de kookgelegenheid ook buiten de woon/slaapvertrekken geregeld kan worden.

Lees meer over de kookgelegenheid
Om de woonuntis van een kookgelegenheid te voorzien kan er een extra unit worden ingericht als kookgelegenheid De kookapparatuur dient zelf geregeld te worden: (Kookplaat/platen, minimaal 4 pitten, bij meer dan 8 personen 1 pit per 2 personen, bij meer dan 30 personen minimaal 16 pitten. )

Meer informatie http://www.normeringflexwonen.nl/
of kijk op seasonalwork.nl


Van Happen Containers logo

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Wilt u zelf de huisvesting verzorgen voor uw tijdelijke medewerkers? Informeer dan naar de prijzen via onderstaande knop

Neem contact met mij op