Ledenvoordeel op MoveRTK

MoveRTK is een plaatsbepalingstechnologie. In plaats van correctiesignalen van zendmasten werkt Netwerk-RTK met een datasignaal via mobiel internet. Leden kunnen voordelig gebruikmaken van MoveRTK voor slechts €500,- per jaar (normaal €750,-). MoveRTK kan een nauwkeurigheid bereiken van 2 centimeter. Zelfs automatische machinebesturing is hiermee mogelijk.

Aanmelden op MoveRTK.nl

Exclusief ledenvoordeel van €250 per jaar

Betrouwbaar en nauwkeurig tot 2 cm

Landelijke dekking

Vakmanschap, ervaring en kennis

Zorgvuldig vergeleken

Manager en tevens inkoopspecialist Arnout Goeman legt uit: LTO Ledenvoordeel heeft naar diverse plaatsbepalingstechnologieën gekeken en met elkaar vergeleken. Hierbij hebben we goed gekeken naar de prijs, de kennis en de kwaliteit (correctheid signaal). Op basis van ons uitgebreide selectieproces komt MoveRTK als beste uit de bus als het gaat om prijs, kennis en ervaring, landelijke dekking en merk onafhankelijkheid.

Bekijk onze selectieprocedure

MoveRTK

De plaatsbepalingstechnologie RTK-GPS biedt een voordelig alternatief voor de correctiesignalen van zendmasten. De gebruiker hoeft namelijk niet te investeren in deze per merk verschillende zendmasten. In plaats daarvan werkt Netwerk-RTK met een datasignaal via mobiel internet. Dit signaal zorgt voor een correctie op het GPS-signaal, waardoor landelijk een nauwkeurigheid van 2 cm bereikt kan worden. Met behulp van deze nauwkeurigheid kan ook automatische machinesturing plaatsvinden. Het netwerk van MoveRTK biedt een hoge TÜV-gecertificeerde kwaliteit en landelijke dekking. Bovendien is MoveRTK merkonafhankelijk.

De voordelen op een rij

  • Merkonafhankelijk, open netwerk;
  • Flexibele inzet door landelijke dekking;
  • Betrouwbare dienst, 24/7 beschikbaar;
  • Zeer voordelig dankzij extra ledenkorting deelnemende organisaties;
  • Overal goede ontvangst dankzij de professionele SIM-kaart met gebruik van het KPN-netwerk;
  • TüV gecertificeerde, dynamische nauwkeurigheid van 2 cm.;
  • Jaar na jaar herhaalbaar;
  • Geen binding aan regionale referentie-ontvangers.
Logo MoveRTK

Meer informatie & aanmelden

Op de website van MoveRTK vindt u meer informatie en kunt u zich aanmelden.

Website MoveRTK