Isoleer met ledenvoordeel

Na-isolatie levert u duidelijke voordelen op. Denk aan lucht- en winddichtheid, het reguleren van het vochtgehalte, maar ook energiebesparing. Als u als LTO-lid uw isolatie door Hallen en Stallen Isolatie laat uitvoeren, profiteert u van een vaste korting van 10 procent. Deze korting geldt niet alleen voor uw stal, bewaarplaats, tank of koelcel, maar ook voor uw woning!

Vraag gratis maatwerkadvies aan

Vaste ledenkorting van 10%

Specialist in agro-sector

Kosteloos maatwerk advies

Gratis informatiepakket

Verhoog het welzijn en comfort

De gelijkmatige en naadloze isolatie met Isofek®PLUS spuitschuim zorgt ervoor dat de isolatie lucht- en winddicht is. Ook kan het vochtgehalte goed gereguleerd worden. Dat is belangrijk voor het welzijn van vee en de houdbaarheid van groente en fruit. Deze punten zijn van belang voor het stalklimaat. Bij het binnenklimaat gaat het namelijk niet alleen om de temperatuur in de stal of hal, maar ook om het vochtgehalte, de samenstelling van de stallucht, de luchtbeweging en –snelheid en de verlichting. Niet alle factoren zijn met isolatie te sturen, maar de meesten wel. Vooral temperatuur is een belangrijke factor en die is gemakkelijk te beïnvloeden door een goede isolatie aan te brengen.

FOTO 3

Bespaar op de energienota

Isolatie levert u niet alleen betere houdbaarheid van producten, een beter dierenwelzijn en constante temperaturen op, maar ook een grote besparing van energie. Door uw gebouwen goed te isoleren, ontsnapt er namelijk veel minder warmte. Vooral bij grote hallen en stallen is dit goed te merken, omdat er bij een gebrekkige isolatie enorm veel warmte via de grote dak- en wandoppervlakten verloren gaat. Gevolg van de isolatie: er hoeft minder energie verbruikt te worden en daardoor gaan uw stookkosten omlaag!

Door isolatie van het dak van bijvoorbeeld een vrijstaande woning wordt een besparing op de energierekening gerealiseerd van ca. € 650,-. En dit elk jaar opnieuw! Voor spouwmuurisolatie is dit een besparing van ca. € 550,-. Welke vormen van isolatie voor uw woning geschikt zijn, hangt van veel factoren af, zoals het bouwjaar, de ligging en de soort woning. Laat u daarom goed informeren. Ook voor uw hal of stal is na-isolatie een interessante toepassing.

Fiscale voordelen

MIA, EIA en VAMIL
Met de MIA kunt u profiteren van een investeringsaftrek die kan oplopen tot 36% van het investeringsbedrag. Dat komt bovenop uw gebruikelijke investeringsaftrek. Met de EIA kan dit oplopen tot 41%. De VAMIL biedt u de mogelijkheid om 75% van de investeringskosten op een door uzelf te bepalen tijdstip af te schrijven.

Lees meer over de subsidiemogelijkheden voor energiebesparende maatregelen

Energiebesparing eigen huis
Bij het uitvoeren van tenminste tenminste twee isolatiemaatregelen is er ruim 20% subsidie verkrijgbaar.

Lees meer over de regeling Energiebesparing eigen huis

Isolatie met Isofekt®PLUS spuitschuim

Bij Hallen en Stallen Isolatie ligt het accent op isolatie in de agrarische sector met Isofekt®PLUS polyurethaan spuitschuim. Dit isolatiemateriaal onderscheidt zich van andere isolatiematerialen door de hoge efficiëntie en de mogelijkheid om ruimtes en objecten ter plaatse naadloos en luchtdicht te isoleren. Het schuim past zich aan elke ondergrond aan en dat zorgt ervoor dat er geen naden en kieren ontstaan. Met Isofekt®PLUS is er, in tegenstelling tot veel andere isolatiematerialen, slechts een dunne isolatielaag nodig om optimaal te kunnen isoleren.

Isolatie

10% Korting dankzij uw lidmaatschap

Als u als LTO-lid uw isolatie door Hallen en Stallen Isolatie laat uitvoeren, profiteert u van een korting van 10 procent. Die korting geldt niet alleen voor uw stal, bewaarplaats, tank of koelcel, maar ook voor uw woning. Om gebruik te maken van dit voordeel kunt u zich vrijblijvend aanmelden via onderstaand formulier.

Gratis maatwerkadvies aanvragen

Meer weten over isolatie of heeft u vragen? Bel: 0598-717 262