Ledenvoordeel op industriële stofzuigers

Blootstelling aan zeer fijne stofdeeltjes is een veel voorkomend probleem in de agrarische sector. Deze deeltjes kunnen erg schadelijk zijn voor de gezondheid. Fijnstof is in veel situaties goed aan te pakken met behulp van een industriële stofzuiger met HEPA-filter. Leden van LTO Noord, ZLTO en LLTB kunnen hoge kortingen verwachten bij aanschaf van een Delfin fijnstofzuiger bij Atimo.

Exclusief ledenvoordeel tot 30% korting

Voorkomt gezondheidsklachten

Kwalitatief hoogwaardige machines

Voorzien van HEPA H14 veiligheidsfilter

Fijnstofzuigers

Ga fijnstof te lijf met industriële stofzuigers met HEPA H14 filter. Fijnstof op uw bedrijf kan leiden tot ernstige gezondheidsklachten. Een bezem of gewone stofzuiger zorgt er juist voor dat er meer (gezondheidsgevaarlijke) stofdeeltjes in de lucht komen. Fijnstof is in veel situaties goed aan te pakken met behulp van een industriële stofzuiger met HEPA-filter. LTO Ledenvoordeel heeft op verzoek van de KAVB / LTO Sector Bollenteelt deze apparatuur gezamenlijk ingekocht. Hierdoor kunnen leden een hoge korting verkrijgen bij de aankoop van een kwalitatief hoogwaardige machine van het kwaliteitsmerk Delfin. Hiervoor is een raamcontract afgesloten met importeur Atimo Nederland BV.

fijnstofzuigers
Gebruik van professionele apparatuur met HEPA-filters is erg belangrijk. Dergelijke stofzuigers beperken gezondheidsrisico’s en dragen bij aan een prettigere werkomgeving.
KAVB-directeur Prisca Kleijn

Ledenvoordeel

LTO Ledenvoordeel heeft met verschillende leveranciers onderhandeld over inkoopvoorwaarden. Hierbij is zorgvuldig gekeken naar de kwaliteit en geschiktheid van toepassingen in de agrarische sector. Het aanbod van importeur Atimo met het merk Delfin kwam daarbij als beste uit de bus.
Er zijn aantrekkelijke prijsafspraken gemaakt met Atimo. Als lid van LTO kunt u profiteren van een hoge korting op de industriële stofzuigers van het merk Delfin. Hierdoor bespaart u honderden euro’s op de aanschaf van een apparaat. Deze speciale korting is uitsluitend verkrijgbaar bij Atimo Nederland bv. Neem voor de hoogte van de korting contact op met LTO Ledenvoordeel of Atimo.

Machines

Atimo Nederland en Delfin zijn uniek in hun HEPA veiligheidsfilters. Daar waar andere leveranciers tot maximaal een HEPA H13 (99,95% filtratie van gezondheidsgevaarlijke stoffen) kunnen gaan, leveren zij een HEPA H14 (99,995%) veiligheidsfilter en lopen hiermee voorop op de nieuwste regelgeving die op termijn van kracht wordt.
Laat u informeren door Atimo over het uitgebreide aanbod industriële stofzuigers van Delfin. Deze machines zijn in diverse varianten verkrjigbaar zoals 230 Volt, 380 volt of met accu. Voorzien van twee of drie motoren. Met of zonder voorzetzuigmond enz.

LogAtimo300dpi

Ga voor een goed advies

Atimo Nederland is dé specialist op  het gebied van industriële stofzuigers, in de breedste zin van het woord. Atimo Nederland adviseert u graag vrijblijvend over de mogelijkheden op uw bedrijf. Met onze expertise zijn wij in staat om gedegen (maat) oplossingen aan te reiken, waardoor we de huidige stofbelasting tot een minimum kunnen beperken. Elke situatie vraagt om een specifieke benadering, waarbij gelet wordt op verschillende aspecten. Vraag nu vrijblijvend een goed advies en neem contact op met Atimo Nederland B.V.
+31 (0) 72 562 80 88.