eHerkenning met LTO Ledenvoordeel

Om de Kringloopwijzer in te kunnen vullen, heeft u een eHerkenningsmiddel nodig op betrouwbaarheidsniveau EH2+. Wellicht heeft u al een eHerkenningsmiddel voor het inloggen op mijn.rvo.nl. Een eHerkenningsmiddel is persoonsgebonden. Heeft u nog geen middel, dan kunt u als LTO lid met korting een Z login eHerkenningsmiddel aanschaffen.

Naar aanmeldpagina

Exclusief ledenvoordeel van 15% korting

Betrouwbaarheidsniveau EH2+

Gratis koppelen Z login mogelijk

Meer dan 24.721 tevreden leden

Zorgvuldig vergeleken

Manager en tevens inkoopspecialist Arnout Goeman legt uit: LTO Ledenvoordeel heeft diverse eHerkenning aanbieders met elkaar vergeleken. Hierbij hebben we goed gekeken naar de toepasbaarheid, gemak en de kosten van een eHerkenningsmiddel. Op basis van ons uitgebreide selectieproces komt de Z Login van UnifiedPost als beste uit de bus als het gaat om: prijs, kwaliteit, ervaring en innovatie.

Bekijk onze selectieprocedure

Z login met eHerkenning

De Z login is een login waarmee u op diverse (agrarische) websites kunt inloggen. Veel leden van LTO hebben een Z login. Het is mogelijk om eHerkenning aan de Z login te koppelen. Heeft u al een Z login toegang, dan kunt u deze tijdens het activeren van uw Z login eHerkenningsmiddel gratis koppelen. Als uw huidige Z login gratis is, dan blijft dit gratis. U betaalt alleen voor Z login eHerkenning.

24.721 leden

profiteren hier al van

Z login logo

Ledenvoordeel

LTO Ledenvoordeel biedt u ledenvoordeel bij de aanschaf van eHerkenningsmiddelen van Z login.

  • 15% korting op uw Z login EH2+ eHerkenningsmiddel
    U betaalt nu dus € 17,85 per jaar i.p.v. € 21,00. Deze actie geldt ook indien u voor 3 jaar in één keer vooruitbetaalt.
  • 15% korting op de Z login EH BeHeer Module
  • 15% korting op de O(ne) T(ime) P(assword) responder

Let op, kies in de registratieprocedure voor de kortingsactie LTO Ledenvoordeel + regio, dit is noodzakelijk voor het verlenen van de korting.

Naar aanmeldpagina

Heeft u vragen over eHerkenning. Neem dan rechtstreeks contact op met Z login support.