eHerkenning met LTO Ledenvoordeel

Om de Kringloopwijzer in te kunnen vullen, heeft u een eHerkenningsmiddel nodig op betrouwbaarheidsniveau EH2+. Wellicht heeft u al een eHerkenningsmiddel voor het inloggen op mijn.rvo.nl. Een eHerkenningsmiddel is persoonsgebonden. Heeft u nog geen middel, dan kunt u als LTO lid met korting een Z login eHerkenningsmiddel aanschaffen.

eHerkenning niveau 3

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland zal het benodigde niveau eHerkenning van 2+ naar niveau 3 verhogen wanneer de ‘Wet digitale overheid’ ingaat. Op dit moment kunt u de gecombineerde opgave 2019 nog steeds met een EH2+ middel indienen. Hoewel een tijdige upgrade wel wordt aangeraden, is het voor dit jaar nog geen vereiste.

Exclusief ledenvoordeel van 15% korting

N

Betrouwbaarheidsniveau EH2+

Gratis koppelen Z login mogelijk

Meer dan 24.721 tevreden leden

Zorgvuldig vergeleken

Manager en tevens inkoopspecialist Arnout Goeman legt uit: LTO Ledenvoordeel heeft diverse eHerkenning aanbieders met elkaar vergeleken. Hierbij hebben we goed gekeken naar de toepasbaarheid, gemak en de kosten van een eHerkenningsmiddel. Op basis van ons uitgebreide selectieproces komt de Z Login van UnifiedPost als beste uit de bus als het gaat om: prijs, kwaliteit, ervaring en innovatie.

Bekijk onze selectieprocedure

Noodzaak

E-Herkenning is een noodzakelijke dienst voor ondernemers die met de overheid moeten communiceren, bijvoorbeeld met RVO. Boeren en tuinders hebben hier geregeld mee te maken en het is dus noodzakelijk om dan een e-Herkenningsmiddel te hebben.

Gecertificeerd

De overheid heeft in 2013 vijf partijen gecertificeerd om e-herkenningsmiddelen aan te mogen bieden. De tarieven van deze partijen, lagen erg dicht bij elkaar. Veel leden gebruikten al de Z-login, een methode om bij diverse bedrijven in te kunnen loggen met één login-naam en wachtwoordcombinatie.

Z-login

Voor de meeste ondernemers is het gemakkelijk om dezelfde login te kunnen blijven gebruiken, nu echter met de beveiliging van e-Herkening. Een extra korting maakt dit nog extra aantrekkelijk. UnifiedPost zet zich bovendien in om het identificatieproces gebruiksvriendelijk te maken.

Z login met eHerkenning

De Z login is een login waarmee u op diverse (agrarische) websites kunt inloggen. Veel leden van LTO hebben een Z login. Het is mogelijk om eHerkenning aan de Z login te koppelen. Heeft u al een Z login toegang, dan kunt u deze tijdens het activeren van uw Z login eHerkenningsmiddel gratis koppelen. Als uw huidige Z login gratis is, dan blijft dit gratis. U betaalt alleen voor Z login eHerkenning.

Aantal leden die hier al van profiteren:

Betrouwbaarheidsniveau

Heeft u nog geen eHerkenningsmiddel? Dan kunt u deze met ledenvoordeel aanvragen. Voor mijn.rvo.nl heeft u een eHerkenningsmiddel op betrouwbaarheidsniveau EH2+ nodig.

Ledenvoordeel

LTO Ledenvoordeel biedt u ledenvoordeel bij de aanschaf van eHerkenningsmiddelen van Z login. U ontvangt als lid van LTO Noord, ZLTO of LLTB 15% korting op uw Z login EH2+ eHerkkeningsmiddel, Z login EH Beheer Module en op de O(ne) T(ime) P(assword) responder.

Ledenvoordeel

LTO Ledenvoordeel biedt u ledenvoordeel bij de aanschaf van eHerkenningsmiddelen van Z login.

  • 15% korting op uw Z login EH2+ eHerkenningsmiddel
    U betaalt nu dus € 17,85 per jaar i.p.v. € 21,00. Deze actie geldt ook indien u voor 3 jaar in één keer vooruitbetaalt.
  • 15% korting op de Z login EH BeHeer Module
  • 15% korting op de O(ne) T(ime) P(assword) responder

Let op, kies in de registratieprocedure voor de kortingsactie LTO Ledenvoordeel + regio, dit is noodzakelijk voor het verlenen van de korting.

Heeft u vragen over eHerkenning. Neem dan rechtstreeks contact op met Z login support.