Selecteer een pagina

eHerkenning met LTO Ledenvoordeel

Bij een groeiend aantal bedrijven, organisaties en overheidsinstanties heeft u een eHerkenningsmiddel nodig om te kunnen inloggen. Daarmee kunt u uw online zaken veilig regelen.

Als LTO-lid kunt u met korting een eHerkenningsmiddel bij Z login aanschaffen.

leden profiteren hier al van

Exclusief ledenvoordeel van 15% korting

N

Betrouwbaarheidsniveau mogelijk t/m EH4

Gratis koppelen Z login mogelijk

Meer dan 24.721 tevreden leden

Kunnen wij u helpen?

Joah en Daniek helpen u graag met een onafhankelijk en vrijblijvend advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur.

 088 888 67 77

 info@ltoledenvoordeel.nl

Zorgvuldig vergeleken

LTO Ledenvoordeel heeft diverse eHerkenning aanbieders met elkaar vergeleken. Hierbij hebben we goed gekeken naar de toepasbaarheid, gemak en de kosten van een eHerkenningsmiddel. Op basis van ons uitgebreide selectieproces komt de Z login van Unifiedpost Group als beste uit de bus als het gaat om: prijs, kwaliteit, ervaring en innovatie.

Ledenvoordeel

U ontvangt ledenvoordeel bij de aanschaf van eHerkenningsmiddelen van Z login. U ontvangt als lid van LTO of een van onze partners 15% korting op uw Z login eHerkenningsmiddel, Z login Beheermodule en op een OTP device.

Bekijk onze selectieprocedure

Noodzaak

eHerkenning is een noodzakelijke dienst voor ondernemers die met de overheid moeten communiceren, bijvoorbeeld met RVO. Boeren en tuinders hebben hier geregeld mee te maken en het is dus noodzakelijk om dan een eHerkenningsmiddel te hebben.

Gecertificeerd

De overheid heeft zes partijen gecertificeerd om eHerkenningsmiddelen aan te mogen bieden. De tarieven van deze partijen, lagen erg dicht bij elkaar. Veel leden gebruikten al Z login: een methode om bij diverse organisaties in te kunnen loggen met één login-naam en wachtwoordcombinatie.

Z login

Voor de meeste ondernemers is het gemakkelijk om dezelfde login te kunnen blijven gebruiken, nu echter met de beveiliging van eHerkenning. Een extra korting maakt dit nog extra aantrekkelijk. Z login van Unifiedpost Group zet zich bovendien in om het identificatieproces gebruiksvriendelijk te maken.

Z login met eHerkenning

Met een gratis Z login account kunt u op diverse (agrarische) websites inloggen. Veel leden van LTO hebben een account bij Z login. Het is mogelijk om eHerkenning aan dit account van Z login te koppelen. Heeft u al een Z login account, dan kunt u deze tijdens het activeren van uw Z login eHerkenningsmiddel gratis koppelen. Als uw huidige Z login gratis is, dan blijft dit gratis. U betaalt alleen voor Z login eHerkenning.

Betrouwbaarheidsniveau

Alle rijksdiensten zullen het benodigde niveau eHerkenning van 2+ naar niveau 3 verhogen wanneer de ‘Wet digitale overheid’ ingaat. Wij adviseren tijdig over te stappen.

Uw voordeel

LTO Ledenvoordeel biedt u ledenvoordeel bij de aanschaf van eHerkenningsmiddelen van Z login.

  • 15% korting op uw Z login eHerkenningsmiddel.
    U betaalt dan bijvoorbeeld € 25,46 per jaar i.p.v. € 29,95 (excl. btw) voor een driejarig EH3 abonnement.
  • 15% korting op de Z login beheermodule.
  • 15% korting op een OTP device.

Let op:  Geef op het aanvraagformulier bij Branchevereniging aan bij welke regio LTO u bent aangesloten en vul uw lidnummer in. Dit is noodzakelijk voor het verlenen van de korting.

Heeft u vragen over de installatie of werking van eHerkenning? Neem dan rechtstreeks contact op met Z login support.

Ook voor een spoedaanvraag kunt u rechtstreeks met hen schakelen.

Nieuws over eHerkenning

Veilig zaken doen in Europa met eHerkenning

Veilig zaken doen in Europa met eHerkenning

Met eHerkenning logt u veilig en betrouwbaar in bij ruim 400 bedrijven, organisaties en overheidsinstanties zoals de Belastingdienst, UWV en RVO.nl. Vanaf vorig jaar is eHerkenning erkend als Europees inlogmiddel. U kunt nu online zaken regelen met...

eHerkenning niveau 3 nu ook geschikt voor Europese handelaars

eHerkenning niveau 3 nu ook geschikt voor Europese handelaars

Met eHerkenning logt u veilig en betrouwbaar in bij ruim 400 bedrijven, organisaties en overheidsinstanties zoals de Belastingdienst, UWV en RVO.nl. Vanaf 1 september 2021 is eHerkenning erkend als Europees inlogmiddel, U kunt nu online zaken regelen met...